Zdravim panove, omlouvam se predem hodil sme log do tematu kde se resi log viewer ale tam moc lidi nechodi. Proto davam i sem, mohli by jste semi mrknout na log a rict jak to vidite vy co do toho vidite?? Ja si nejsem jistej jestli je vse ok a nevim co kde vazne, ale pripadne me ze me vaha vyleti nahoru a pak v nejakejch 2000ot spadne z 1000mg nekam na hodnotu 870mg a pak zase de nahoru a pak zacne dokonce kolem 3500ot padat pod hodnoty ktery jsou referencni. A i tlak turba kopiruje vahu.
Prosba take o trochu teorie - chapu to dobre ze kdyz je vaha nacata tak padaji hodnoty a podle toho tlakuje turbo?? tj kdyz pada hodnota vahy vzduchu pada i hodnota tlaku na turbu, a nebo je to naopak?? turbo nereguluje spravne a pak i vaha ma spatne hodnoty?? moc dekuji chci do toho trochu videt.
http://leteckaposta.cz/760391660
Prosba o radu log - vaha?? turbo?? KO??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosba o radu log - vaha?? turbo?? KO??
Octavia II 1.9 tdi PD 77kw
Re: Prosba o radu log - vaha?? turbo?? KO??
Já bych řekl váha OK. Jen kolem 2000ot drhne regulace plnícího tlaku.Ciza2 píše:Zdravim panove, omlouvam se predem hodil sme log do tematu kde se resi log viewer ale tam moc lidi nechodi. Proto davam i sem, mohli by jste semi mrknout na log a rict jak to vidite vy co do toho vidite?? Ja si nejsem jistej jestli je vse ok a nevim co kde vazne, ale pripadne me ze me vaha vyleti nahoru a pak v nejakejch 2000ot spadne z 1000mg nekam na hodnotu 870mg a pak zase de nahoru a pak zacne dokonce kolem 3500ot padat pod hodnoty ktery jsou referencni. A i tlak turba kopiruje vahu.
Prosba take o trochu teorie - chapu to dobre ze kdyz je vaha nacata tak padaji hodnoty a podle toho tlakuje turbo?? tj kdyz pada hodnota vahy vzduchu pada i hodnota tlaku na turbu, a nebo je to naopak?? turbo nereguluje spravne a pak i vaha ma spatne hodnoty?? moc dekuji chci do toho trochu videt.
http://leteckaposta.cz/760391660
Turbo tlačí nějaký tlak....regulace ho srazí na požadovanou hodnotu kterou chce jednotka. Váha vzduchu by měla zobrazovat stejné změny jako ukazuje aktuální tlak. Křivka váhy a aktuálního tlaku by měli mít stejný průbeh?
Nebo mě někdo opraví?
ŠO1, 1,9TDi, 85kW/265Nm, ALH, EGR OFF, chiptuned by myself with chip from MTAPlus
No a nejakej navod co s tim?? Protoze dle toho co vidim u jinejch lidi co maji log v pohode, jim vyleti hodtony vahy i pres 1100mg a drzi se celou dobu co se zvedaj otacky a az potom co se pusti pedal jde vaha dolu a tak i tlak turba ale u me to nejako kolisa proto se ptam.
Octavia II 1.9 tdi PD 77kw