Prosím poraďte někdo čím to může být !!!
Problém s převodovkou VW Sharan 6st.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém s převodovkou VW Sharan 6st.
Mám problém s převodovkou u VW Sharan 6st. r.v.2002, řazením za studena. Při řazení z 1 na 2 ( někdy i z 2 na 3 , ale ne tolik) to vždycky škrkne, musím řadit pomaleji s prodlevou. Při podřazování není problám nikdy.Až se auto zahřeje, tak ten problém na 99% zmizí. Už nevím čím to může být. Vyměnit olej nepomohlo. Tak jsem nachal vyměnit synchrony, řazení se zlepšilo asi o 70%. Tak jsem ještě sehnal originál náplň do převodovky od VW, je to sice o něco lepší, ale pořát to škrká !!!
Re: Problém s převodovkou VW Sharan 6st.
někdo tady psal že to je konstrukční vada tědlech převodovek,zkus hledat,neni to tak dlouho co se to tady probíralolibous píše:Mám problém s převodovkou u VW Sharan 6st. r.v.2002, řazením za studena. Při řazení z 1 na 2 ( někdy i z 2 na 3 , ale ne tolik) to vždycky škrkne, musím řadit pomaleji s prodlevou. Při podřazování není problám nikdy.Až se auto zahřeje, tak ten problém na 99% zmizí. Už nevím čím to může být. Vyměnit olej nepomohlo. Tak jsem nachal vyměnit synchrony, řazení se zlepšilo asi o 70%. Tak jsem ještě sehnal originál náplň do převodovky od VW, je to sice o něco lepší, ale pořát to škrká !!!
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Taky mi to studený z 1 na 2 škrtá a jak vidím,tak to asi nebudu řešit. Je to furt stejný co jsem to koupil a teď už mám 230 TIS.
Ale řadím tak,že páku pustím do neutrálu (doprostřed) a z neutrálu dám dvojku a je to OK. Fakt dost blbý v autě za takový peníze
Ale řadím tak,že páku pustím do neutrálu (doprostřed) a z neutrálu dám dvojku a je to OK. Fakt dost blbý v autě za takový peníze
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS