Fábie nebliká (Nevyřešeno)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fábie nebliká (Nevyřešeno)
Ahojte.Na mé fábii 1.9 tdi mi vynechával přední levý blinkr.Po čase přestal blikat úplně.Myslel jsem že to bude žárovka nebo kontakt na objímce ale ouha žárovku jsem vyměnil kontakty na objímce přihnul ale blinkr nebliká .Vymontoval jsem tedy světlomet a na svorkovnici připojil zkoušečku se žárovkou 2 w žárovka blikala ale když připojím žárovku 21 w a nebo celý světlomet tak nebliká .Neumít někdo poradit ?Předem dík

Naposledy upravil(a) camay dne 20 úno 2011, 20:01, celkem upraveno 3 x.
Tak jsem se konečně dopracoval k závadě.Opravdu přehnilý kabel ve svazku pod vzduchovým filtrem.Rozřízl jsem gumovou bandáž elektroinstalace a ejhle vytekla voda, bužírky kabelů byly uplně rozmočené drátky v nich doslova hnily .Kabel jsem ucvakl nastavil sletováním a zaizoloval smršŤovačkou .Nakonec jsem ještě musel měnit kabely vedoucí k motůrkům ostřikovače.Do budoucna pomaže auto do servisu bude potřeba vyměnit celej svazek protože to je doslova časovaná bomba. 
camay píše:Tak jsem se konečně dopracoval k závadě.Opravdu přehnilý kabel ve svazku pod vzduchovým filtrem.Rozřízl jsem gumovou bandáž elektroinstalace a ejhle vytekla voda, bužírky kabelů byly uplně rozmočené drátky v nich doslova hnily .Kabel jsem ucvakl nastavil sletováním a zaizoloval smršŤovačkou .Nakonec jsem ještě musel měnit kabely vedoucí k motůrkům ostřikovače.Do budoucna pomaže auto do servisu bude potřeba vyměnit celej svazek protože to je doslova časovaná bomba.
tak to se prohneš
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
-
slovacek.milos
- Aktivista
jo tam se ty svazky odmotávaly a uchycovaly se do takovýho pásku...držela se tam voda a právě že to úplně schnilo.micar píše:camay píše:Tak jsem se konečně dopracoval k závadě.Opravdu přehnilý kabel ve svazku pod vzduchovým filtrem.Rozřízl jsem gumovou bandáž elektroinstalace a ejhle vytekla voda, bužírky kabelů byly uplně rozmočené drátky v nich doslova hnily .Kabel jsem ucvakl nastavil sletováním a zaizoloval smršŤovačkou .Nakonec jsem ještě musel měnit kabely vedoucí k motůrkům ostřikovače.Do budoucna pomaže auto do servisu bude potřeba vyměnit celej svazek protože to je doslova časovaná bomba.
tak to se prohneš
-
slovacek.milos
- Aktivista
Lidé se smějí Fiatu a Francouzům, ale ne proto, že jsou špatný, ale proto, že všichni tam na to při vývoji a výrobě serou, protože mají důležitější věci na starosti a podle toho pak vypadá výsledek.
Německo bylo symbolem preciznosti. Tak konečně je i jejich lidové vozidlo opravdu pro lidi.
Bohužel ale pro lidi, kteří serou na to jaký auto si koupí, protože ty jejich šmejdy jsou vyrobeny, na rozdíl od Italů, zcela vědomě.
Německo bylo symbolem preciznosti. Tak konečně je i jejich lidové vozidlo opravdu pro lidi.
Bohužel ale pro lidi, kteří serou na to jaký auto si koupí, protože ty jejich šmejdy jsou vyrobeny, na rozdíl od Italů, zcela vědomě.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
-
slovacek.milos
- Aktivista
přesně tak, i Fabie od manželky má odřízlou tu izolaci a je to 2001, kamoš má taky 2001, dokonce jezdila též do autorizáku, ale řešil to sám za 5minut 12, je to asi taky o lidech, kteří v těch servisech dělaj, jestli se na to vykašlou nebo ne, každopádně, když řeším fábie co k nám jezdí na servis a mají to zaizolovaný, odřezávám to automaticky pryč a ani to s těma lidma neřeším
ja bych tam spis videl problem ze v tom svazku vede hadicka od ostrikovacu, ta cesem tvrdne a praska. A jak clovek caka na sklo dostava se to i do toho svazku a hnije to.
Skoro kazda druha fabie ktera prijede z problemem levych svetel ci posilovace rizeni ma tohle uplne vyhnily. Resime to ustrihnutim a postupnim napajenim novych kabelu. Samo, ze hadicku vyvedeme mimo a kabely obalime textilkou
..
Skoro kazda druha fabie ktera prijede z problemem levych svetel ci posilovace rizeni ma tohle uplne vyhnily. Resime to ustrihnutim a postupnim napajenim novych kabelu. Samo, ze hadicku vyvedeme mimo a kabely obalime textilkou
..
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika