octa 2,0tdi PD 16V skube
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Řešil jsem vibraci svému kámošovi a zkoušel jsem téměř všechno/byl to benzin/,motor na volnoběh vibroval, že se třáslo zrcátko..A než něco vyměním, dám si na čas, neboť nerad vyhazuji dobré součástky..Ale kámoš měl svou hlavu, sháněl si díly, tak jsem mu je postupně měnil, některé jsem mu stačil rozmluvit, ale nakonec to dopadlo tak, že auto vibruje dál a on je na mě nasraný, že vyhodil prachy...Teď mi volal jeho brácha, že mu vibruje starý Golf, tak jsem je poslal do háje..Je to nevděčná práce a je tam mnoho špatných rozhodnutí a proto nesnáším, když někdo používá termín 99 % a včera to slyšel v hospodě.. 

nepropadat panice...
- kristobara
- Sběrač informací
Mám ten stejný problém, ale na 1.9 TDI, kód motoru AHF. Po výměně setrváku problém přetrvává. Na volnoběh se to klepe a po lehkým prošlápnutí plynu se to ustálí, někdy to klepe i po sešlápnutí plynu na volnoběh. Při jízdě to klepe cca do 1400ot., ale jen při velmi málo přidaným plynu.
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
Ahoj pánové, tak závada s vybrací motoru je odstraněna. Jede to jak dráha. Vybraci motoru zapříčinilo podfukování vstřiků.
oprava do 5000 korun, pokud budou v pořádku trysky. Já je měl vadné, tak mi je vyměnili, pak je to trochu dražší. Jsem moc spokojenej. Je to malá dílnička http://race.dieselpower.cz/ v Chomutově. Profesionální přístup a domácí atmosféra.
Připadal jsem si, že ty lidi znám už mnoho let. Práce odvedena precizně a poctivě. Doporučuji Ti tuto dílnu. Tuto závadu nedokázal nikdo odstranit. Ani páni ve Škoda Mladá Boleslav. Značkový servis to samé. Ještě jednou děkuji profesionálům z DIESELPOWERU. Láďa
oprava do 5000 korun, pokud budou v pořádku trysky. Já je měl vadné, tak mi je vyměnili, pak je to trochu dražší. Jsem moc spokojenej. Je to malá dílnička http://race.dieselpower.cz/ v Chomutově. Profesionální přístup a domácí atmosféra.
Připadal jsem si, že ty lidi znám už mnoho let. Práce odvedena precizně a poctivě. Doporučuji Ti tuto dílnu. Tuto závadu nedokázal nikdo odstranit. Ani páni ve Škoda Mladá Boleslav. Značkový servis to samé. Ještě jednou děkuji profesionálům z DIESELPOWERU. Láďa
Ahoj pánové, tak závada s vybrací motoru je odstraněna. Jede to jak dráha. Vybraci motoru zapříčinilo podfukování vstřiků.
No, nebyl jsem daleko od pravdy a kdyby byl motor kapku lacinější, už ho tam máš.Richi píše:To jsem teda zvědavej co ti řeknou.kolbaba píše:Ahoj chlapi, mám úplně stejný problem u totožného motoru. Mezi 1800 a 2300 to vybruje jak blázen. jakmile to přesáhne tyto otáčky jede to bez problémů. Na volnoběh paráda, starty paráda. U studeného motoru to nedělá.Mám známeho v přímo ve ŠKODA MB, kde mi budou dělat diagnostiku přímo motoráři ze škodovky, tak jsem zvědavej co to bude. Jakmile to budu vědět napíšu to sem. Pokudd zjistíte něco vy, dejte vědět. Každá dobrá rada dobrá. čus
Tipuju: Je to rozbitý, vyměnit motor.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem s lidma z Chomutova v kontaktu - po Vánocích tam asi zajedu a nechám to udělat.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
- kristobara
- Sběrač informací
Taky jsem to nakonec v http://race.dieselpower.cz/ domluvil a zajel tam, 2 vstriky foukali, jeden z nich prej dost brutalne, o tom jak byly trysky zasrany ani radsi nebudu mluvit, holt to melo najeto vic nez je zdravo. Kdyz jsem to videl, divim se ze to vubec jelo. Auto jede jak hodinky a na margo "martl" - ovi pripominky si myslim, ze ty lidi tam vedi co delaj a neskladaj to tam na koleni systemem pokus-omyl. A tim chci potvrdit slova "kolbaby". Kluci si muzou pripsat dalsiho a verim, ze ne posledniho spokojenyho zakaznika.
O II 2,0TDi PD 103 kW BKD
- JohnnyBOSS
- Aktivista
nebylo by marný založit na foru jednu tu kategorii (jako je třeba "Zvyšování výkonu" nebo "Údržba/problémy VW group") a jmenovala by se 2,0 TDI 16V 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
kámoš si chce koupit G5 a původně chtěl taky 2.0tdi 103KW, ale nakonec jsem mu to rozmluvil
a jak hledí na ty inzeráty tak zjistil, že těch 103KW je po bazarech všude mraky, zato podstivejch 1,9TDI se moc neprodává 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW