Vyčistenie turba by Attila:)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
u sharana vrchem jedině i s hlavou....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Re: Vyčistenie turba by Attila:)
Eddy91 píše:Za 80 Eur to robim na Slovensku.Mam inac par fotek ako som to urobil.Zajtra to dam na forum:)cavediver píše:sorry za OT ale muzete me nekdo do SZ at nezasirame vlakno jinou veci,poslat jak se dá udelat to modry podsviceni vypinace na svetla a vsech tech veci? díkecsukola píše:
hurááá to je info a co ložiska aleBo nahrievanie šloti to rozobrať ??
dik každá možno maličkost pomůže před odeslaním do nejakeho servisu ale počkam na |Hunlika ať se vyjádří přeci 250 000 km bes sáhnutí je už neco hmmm co doporučujete přatele|???
Skoda Octavia Elegance r.v. 2001, 66kW ALH, EGR off, ATD, PP764, Chip by NEOCHIP 
Michal a ja som pol dňa rozmýšlal ako z tlaku poznáte že je váha o.k, až teraz pozerám že je to nalogovaná váha. No, stane samisoVW píše:Ked lepsie pozries, je to nalogovana len vaha.koco píše:Z tohto logu sa nedá určiť či je váha o.k., lebo nie je nalogovaná.
Ale logovat iba vahu ma tiez velmi slabu vypovednu hodnotu, pretoze udaj vahy zavisi hlavne od turbotlaku. Trebe ju vzdy logovat sucastne s turbom.
A na čistenie toho svinstva v turbe sa mi najviac osvedčil Maxolen Clean-all http://www.lds.cz/autokosmetika/predmyti-a-myti-vozu/
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
HumlikuHuml píše:taky myslím, že pokud šlape, tak bych ho nechal, navíc, když píšeš, že jezdíš dlouhý trasy, navíc u Sharana, to vrchem nedáš nebo hodně blbě, dělám ho spodem
děkuji za odpověď takže nesahat i když ma už skutečně přes ???
dik cave
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
misoVW píše:sprav log a hned vies na com si, ale ako pisu chalani, ak nemas ziadny problem, tak by som do toho nezasahoval.
log je dobry tlaky super ale ta délka 250Tkm mne straši jestli by to nechtělo přeci prohlídnout a vyčistit ale beru každý nazor
dik Cave
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
- subz3ro_tdi
- Aktivista
u nas v IT branzi sa hovori "Never touch running code" (nikdy nesahaj do kodu co funguje) 
da sa to vsak aplikovat na vsetky veci, lebo Murphyho zakony platia vseobecne...... tzn. pokial turbo chodi ako ma, nevydava pazvuky atp. nie je dovod do toho sahat.... inak by to vyrobca zahrnul do servisnych intervalov ako udrzbu, nie?
da sa to vsak aplikovat na vsetky veci, lebo Murphyho zakony platia vseobecne...... tzn. pokial turbo chodi ako ma, nevydava pazvuky atp. nie je dovod do toho sahat.... inak by to vyrobca zahrnul do servisnych intervalov ako udrzbu, nie?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
ja som sa v nejakom technikom prospekte dočitak o doporučení po 150Tkm prohlidka a vyčištění ale šlape a tak oky kuciii nechám ho dal makat jen se bojim ze mi klekne nekde v turecku a to mam do Sirie jestě malej kusanec proto ho chci prohlidnout zacalo mi dymitsubz3ro_tdi píše:u nas v IT branzi sa hovori "Never touch running code" (nikdy nesahaj do kodu co funguje)
dik cave
- subz3ro_tdi
- Aktivista
co to znamena - zacal dymit....
dymi to v zatazi na cierno? na volnobeh na bielo? ma to nejaky konkretny zapach?
dymi to v zatazi na cierno? na volnobeh na bielo? ma to nejaky konkretny zapach?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
ano dym je na volno bech do fialovo biela a v zaraži cierný štiplavy podla vygu som mal rozhasene cstřiky ty jsem vyměnil sekce 013 ted ok ale dym je tam pořad proto jsem dal dotas na čisteni turba jinak mam vse ok na vag i na log grafech dik za radusubz3ro_tdi píše:co to znamena - zacal dymit....
cave
Hergot, Vy jste se do sebe pustili..Máte pravdu, moc jsem mu neporadil a zarazilo mne , že se do téhle hnusné práce pustí někdo dobrovolně a matlá se v těch sračkách, když to není třeba..Vyhýbám se tomu, co mohu, ale když je zatuhlá regulace, nedá se nic dělat..Sání odvezu do myčky, kde mi ho vrátí jako nové , a jelikož mám čistý, uklizený ponk,tam regulaci vyčistím a zpátky je to opak demontáže...Naposled jsem to dělal za 2000 kč a není to dobrý kšeft. A co se týče podmínek, dělám po halách, boudách a stodolách , ale jelikož jsem chcal krev , upustil jsem od toho..Takže v podmínkách mám zkušenosti...aspoń v něčěm... 
nepropadat panice...
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@cave: tazko povedat co to moze byt... nevylucujem ani to turbo, ale v tom pripade tomu samodomo cistenie nepomoze, takze to kludne zanes do odborneho servisu...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
ano tak som sa aj rozhodol vies premna cesta domov je 8Tkm a nechcel by som na turbe ktore este nevidelo dielnu vydochnut niekde na pol ceste a tak ano investujem 6taců a budem mat klud nastavia ho a bude pokoj dik za posunutie v pred kamo preju peknej densubz3ro_tdi píše:@cave: tazko povedat co to moze byt... nevylucujem ani to turbo, ale v tom pripade tomu samodomo cistenie nepomoze, takze to kludne zanes do odborneho servisu...
cave