ford focus 1.8 TDCi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ford focus 1.8 TDCi
zdarec,
brácha má ford focus, a v pátek se mu zbláznilo auto.
normálně jel, a zničeho nic mu vyletěly otáčky na maximum, auto strašně řvalo, a když vypnul klíček, a vytáhnul, motor pořád běžel,..
zajímavé co?
nemáte někdo tip, co se mohlo stát?
brácha má ford focus, a v pátek se mu zbláznilo auto.
normálně jel, a zničeho nic mu vyletěly otáčky na maximum, auto strašně řvalo, a když vypnul klíček, a vytáhnul, motor pořád běžel,..
zajímavé co?
nemáte někdo tip, co se mohlo stát?
-
- Přispěvovatel
Nech si změřit tlaky jednotlivých válců, ať máš jistotu. Je to 3 měsíce zpět co kamarádovi na A6 2.5 TDI umřelo turbo a stačilo cca 30 vteřin (!) než to zjistitl a já pro něj dojel. Result: všechny ojnice nakopaný a tlaky mezi 20 až 25 

VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead
, now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD 
Honda NT 650V Deauville

Honda NT 650V Deauville
-
- Přispěvovatel
Jestli je to tak, tak se na něm už moc věcí nevysype
Teď už si jen ohlídat rozvody (taky umí "překvapit") a je to v klidu.
Já osobně ale tenhle motor rád nemám...je to takovej dinosaurus a ještě ne příliš povedenej.
Je to asi rok, co ho bratránek prodal a novému majiteli po 14 dnech odešlo vstř.čerpadlo (= 25000kč)

Já osobně ale tenhle motor rád nemám...je to takovej dinosaurus a ještě ne příliš povedenej.
Je to asi rok, co ho bratránek prodal a novému majiteli po 14 dnech odešlo vstř.čerpadlo (= 25000kč)

VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead
, now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD 
Honda NT 650V Deauville

Honda NT 650V Deauville
pravda pravdoucííí , ikdyž teda ja sam jsem ted přestoupil na diesel , e46 330d ... 330i bych asi neuživil ale zase žadny starosti s benzinakem ...Okura píše:bohužel je to problém všech CommonRailu, nejen u Fordu.
Všichni si myslí že budou jen jezdit za 4 litry a ušetří na naftě, ale opak je pravdou, a až zjistí co bude stát oprava tak to ihned prodávaj....
hold benzín je benzín, diesel je diesel

-
- Přispěvovatel