2,5TDi 4x4 rv2001 nechytá

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Matthes
Nováček
Odpovědi: 0

2,5TDi 4x4 rv2001 nechytá

Příspěvek od Matthes »

Ahoj
Kamarad ma problem se zanovni A6. Koupil ji, bez problemu jezdil, ale po delsim stani musel dele tocit nez chytla... Koumal a vykoumal, ze ma zpuchrelou vratnou hadici do nadrze, tak ji vymenil a pri te prilezitosti nevim z jakyho duvodu profouknul kompresorem cely vedeni od nadrze k motoru. Predpokladal, ze podavaci cerpadlo to dotlaci po zapnuti klicku. Jenze jak se zda tak ono to podavaci cerpadlo nema (noteeth) jen to precerpavaci...
Napadlo nas lehce natlakovat nadrz a povolit u cerpadla privod, tim jsme odvzdusnili hlavni vedeni. Pak sme odvzdusnili vstriky.
Ovsem stale to nechyta. Je fakt, ze jsme uz meli dost vybite baterky, takze zhaveni uz mozna nebylo nejlepsi a otacky starteru taky ne... Dali jsme je nabit a zkusime polaborovat zejtra.
Mate nejake napady co s tim? Hlavne prosim nerikejte ze jsme dementi (ja to nerozrochal). Diagnostika neni zatim k dispozici, ale na budicich zadne chybove hlaseni.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

2001 mi nepřijde jako moc zánovní :D myslím že podávací čerpadlo opravdu nemá no takže zkusit těsnost vedení k čerpadlu těsnost hadiček a filtru no a odvzdušnit je pravda že to trvá docela dlouho než se toto auto odvzdušní.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Matthes
Nováček

Příspěvek od Matthes »

Jo ted uz vse tesni, v nadrz je napul plna. I vratka je plna nafty ale nechyta potvora.

No zanovni to je, kdyz to srovnam s jeho predchozima pixlama.
Matthes
Nováček

Příspěvek od Matthes »

Jeste jsem tady nasel tohle tema: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... %E8erpadlo zda se mi to dost podobne. Borec pise, ze mu to chytlo az z flasky (hm)

EDIT: Tak uz to chrochoce. S nabitou baterkou to zaclo rano kuckat az se pridaly aj ostatni valce a jede jak za mlada.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“