taky doufam ze to bude jen uhnilej drat....to jsem resil uz i na Alh.I co jsem mel.Jozef Kráľ píše:jak nejde príhrev a ani se s ním nejde spojit diagnostikou tak je určite bes napajení a to bíva uhnitý kabel pri konektoru , červený , teda +12v , potom tam ide 12 v dalších a to je kdyš naštartuješ motor. tento problem som riešil asi na 10 SAG a taky na mojej alhambre práve dnes . a mam ju 2 roky.
- a jak výš že neni tlak v klime , kdyš se nemužeš spojit s Rj klimatroniku, mal si to na plnící stanici?, ted ces zimu tam moc tlak neni jen asi 2-3bar, podle mne to stačí jen doplnit a pujde to .
a ta diagnostika ti asi nepujde proto že maš starej kabel , ani nevím jak to má bít protože ja mam už roky hex can .
a spotreba ti muže tak ukazovat ces zimu. ale nemusí bít spávná , to zaleží jak je nastavenej rozvod , a na tomto motore tdi graf není , je to pumpa dýza, tu sa nastavuje len poloha vačky na hornu uvrať a to vidíš jak to je v parametroch skupina 4 a je to 4 parameter v zakladnom nastavení
tlak klima jsem zkousel zmacknutim ventilku kdyz jsem patral po tom proc se nerozbehne.proc se nespoji to netusim

KTM SMT 990, KTM SMT 890
 KTM SMT 990, KTM SMT 890 

...
 ... no ale splet jsem se a koukal jak jelito..no hold neudelas nic.Zas tam nechali hands free
 no ale splet jsem se a koukal jak jelito..no hold neudelas nic.Zas tam nechali hands free  
 Jsem to ale pako
 Jsem to ale pako