me jen zajímá o čem mluvíš, právě o těch řádech a nesrovnatelné, kolik má dírku bavo CR a kolik měla dítrku třeba avie to desetinné číslo napišKakamil 4x4 píše:Pořád o několik řádů vyšší než CR nebo PD jednotky![]()
Neblbni, srovnáváš nesrovnatelný. Je to třeba čtvrt století pokroku, vývoje a miniaturizace.
A když půjdeme do detailů, nejsem si jistý, jestli je v nějakých skriptech či dílenských přírůčkách psáno, že je povoleno takto trysky čistit. Dost bych se divil!
odkarbonování pd vstřikovačů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
trysky
hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: trysky
tak si vybe o hubu nebo bez záruky, přeloženo z louže do blátaviny píše:hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!
Ja je objel kolem špicky 800 sirkem, pak lapovacim papirem a odjezd, dratakem je kravina na to sahat. Avik mel asi 0, 270mm dírkuslovacek.milos píše:tak si vybe o hubu nebo bez záruky, přeloženo z louže do blátaviny píše:hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!miloš
Ja je objel kolem špicky 800 smirkem, pak lapovacim papirem a odjezd, dratakem je kravina na to sahat. Avik mel asi 0, 270mm dírkuslovacek.milos píše:tak si vybe o hubu nebo bez záruky, přeloženo z louže do blátaviny píše:hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!miloš
-
Kakamil 4x4
- Přispěvovatel
To slovacek.milos:
nevím kolik má světlost trysky Avia přesně, to z hlavy nedám. Ale vím, že nebyly osmiotvorové jako u dnešních CR. Světlost u těchto je okolo 0,18mm tuším. Jestli se mýlím, rád se nechám poučit
nevím kolik má světlost trysky Avia přesně, to z hlavy nedám. Ale vím, že nebyly osmiotvorové jako u dnešních CR. Světlost u těchto je okolo 0,18mm tuším. Jestli se mýlím, rád se nechám poučit
VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead
, now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD 
Honda NT 650V Deauville
Honda NT 650V Deauville
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Kakamil 4x4
- Přispěvovatel
-
Kakamil 4x4
- Přispěvovatel
Dříve určitě, tomu bych rozuměl. Ale na dnešní se bojím jen sáhnout prstem
Viděl jsem diesel-dílnu se speciální místností pro řešní trysek atd. Mohli tam jen dva lidé, v bezprašném oděvu a botách a vše montovali v bílých rukavicích
Přehnané? Já myslím, že ne.
Viděl jsem diesel-dílnu se speciální místností pro řešní trysek atd. Mohli tam jen dva lidé, v bezprašném oděvu a botách a vše montovali v bílých rukavicích
Přehnané? Já myslím, že ne.
VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead
, now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD 
Honda NT 650V Deauville
Honda NT 650V Deauville
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="Kakamil 4x4"]Ok, seknul jsem se. CR vstřikovač, třeba u Hyundaie I30 1.6CRDi má průměr otvoru trysky 0,124mm.[/quote
to ses opět seknul s hundajem u VW , zkus se nevytáčet a napiš průměr trysky u avie 21 což je u tebe rýna, a třeba nějaké bawo šstivál cr , přešteš si z čásla trysky
le myslím že ani to neumíš
jen tlachy 
to ses opět seknul s hundajem u VW , zkus se nevytáčet a napiš průměr trysky u avie 21 což je u tebe rýna, a třeba nějaké bawo šstivál cr , přešteš si z čásla trysky
-
Kakamil 4x4
- Přispěvovatel
-
octavia.TDI
- Přispěvovatel
A ČIM BYS TY SAZE CHTEL SUNDAVAT S TÉ KALENÉ TRISKY AŽ SE DEKARBON ASI NIKDE NEVYRABÍ A ROSTOK DO ULTRAZVUKU NENI LEVNEJ cca. 10 000octavia.TDI píše:hele je divny ze sem byl U VAS V TUkasu a tam klidne predemnou vzal PD vstrikovac dratakem ....,jezdime k Vam s firemnima autama
na jake delas smene ?
seat -vraj 200 ponikov ked sa zrátajů
,jezdime k Vam s firemnima autama