Zdravím, nemáte někdo reference na www.nejautodily.cz Nebrali jste od nich už někdo? Mají tam turba za příznivé ceny a nemám to daleko, ale nechtěl bych se spálit....
Petan1 píše:Zdravím všechny
Jsem mechanik a turba řeším celkem dost často. Už jsem prošel řadu českých firem jako jsou např. Prušánky, Special turbo, Turbocar atd. a po mé zkušenosti jejich turba nikdy moc nevydržely a když jsem měl reklaci a to jich nebylo málo tak mi ji pokaždé neuznali a nikdo se se mnou vůbec o záležitosti nechtěl bavit. Zkusil jsem turba od nejautodily.cz a kvalita byla uplně někde jinde včetně bleskového dodání (skoro vše maji skladem ) Cena je bezkonkurenční a neměl jsem s nimi sebemenší problém. Řešil jsem jen jednu reklamaci a to byla očividně má chyba, protože jsem měl úplně zbroušenou sací vrtulku, asi mi tam něco spadlo a turbo mi vyměnili za druhé, což by bylo u konkurence naprosto nemyslitelné. Prostě mohu všem jen doporučit.
jurki888: no to len fakt na nove kusy, repas alebo zakazkovu vyrobu by som teda nikomu neodporucil a to to mam skoro pred barakom
navyse myslim ze klienti z Ciech nemaju najmensi dovod chodit po taketo sluzby na Slovensko
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
mne to posielali ups a myslim ze aj do ciech neni problem kupoval som tam aj na ducato a to vyslo 12000 tiez nove repas by som asi nekupoval nikde nove je len nove