Potřeboval bych radu:
Nastartuju studený motor -naskočí bezproblému,ale začne se jakoby "hádat" asi tak 1-2 min houpe volnoběh,ani to nekouří černě... a pak najednou vše ok.Teplý motor naskoči bez problému,auto jede bez problemu výkon stejnej,nekouří....??
dělali mě čerpadlo,namontoval sem ho,rozvody sou oki nastavený absolutně přesně ,diagnostika nic neukázala
to sem neskoušel -zkusím zítra ,ale nedávno sem ho čistil-potom auto normálně jezdilo
jinak vstřiky sem nechal kontrolovat když mi vyndaly to čerpadlo udajně OK
udajně nějaký ventil -padala nafta ,dělalo to bubliny nešlo nastartovat hned chcípalo...dělaly to v diesel servisu
fitry,žhaviče vše nové cca 2000km
Mě zaráží že se to po chvilce chytne ???
Prošel sem všechny hadičky co sem našel-vše ok,už propadám depce hodim to ze skály
Dej si mezi čerpadlo a palivový filtr pruhlednou hadici,pojezdi a druhý ráno sleduj bublinky. 1-2 min, to nevypadá na žhavičky ani tlaky ale na padající naftu. Ještě koukní na gumky v palivovém filtru dost lidí to podcenuje.
udajně nějaký ventil -padala nafta ,dělalo to bubliny nešlo nastartovat hned chcípalo...dělaly to v diesel servisu
Prošel sem všechny hadičky co sem našel-vše ok,už propadám depce hodim to ze skály
Dej si mezi čerpadlo a palivový filtr pruhlednou hadici,pojezdi a druhý ráno sleduj bublinky. 1-2 min, to nevypadá na žhavičky ani tlaky ale na padající naftu. Ještě koukní na gumky v palivovém filtru dost lidí to podcenuje.
gumky sou nový -byly vyměněný s filtrem
proto dělaly to čerpadlo ,dělalo bublinky dokonče až pěnu a padala nafta
za pokus nic nedám -hadicu pruhlednou mám
s tím mám problem už 2.5 roku, nastartuju, 2 sec. motor běží a chcípne to třeba 10x zasebou udělá to třeba 2x za den že nemohu nastartovat nebo taky jednou za měsíc, ale čerpadlem to není, hadice jsem přešel několikrát, 2x jsem je měnil a pořád to dělá, byli tam už 3 čerpadla, teď je tam jinej motor zase jiný čerpadlo, jiná jednotka a dělá to taky. na studený motor mi to trochu houpne taky, ale vše je ok, žhavičky, komprese, vstřiky, vše jsem dělal
Naposledy upravil(a) Golf-GT dne 11 bře 2011, 15:28, celkem upraveno 1 x.
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW?
milda.svo píše:Pada nafta zpetny ventily na privod a na vracecku a bude to ok.
kde najdu ty ventily tam nic takovýho není
Ty ventily tam nejsou musis je koupit a dat je na hadici privodu nafty a na vracecku nafty je to nejlevnejsi reseni. Jinak je ventil na cerpadle je to v tom sroubu vracecky ale stoji 2000
milda.svo píše:Pada nafta zpetny ventily na privod a na vracecku a bude to ok.
kde najdu ty ventily tam nic takovýho není
Ty ventily tam nejsou musis je koupit a dat je na hadici privodu nafty a na vracecku nafty je to nejlevnejsi reseni. Jinak je ventil na cerpadle je to v tom sroubu vracecky ale stoji 2000
jo taaak, no to tam dávat nebudu, včera jsem to ještě jednbou poladil, hdice jsem ozkoušel tlakem, vše dobrý, tak jsem je ve spojích zalepil ještě silikonem tak uvidíme, zatím se to zdá být dobrý, žádný bubliny už do čerpadla nešly, tak snad je to ok
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW?