Opravdu chci poděkovat za hodnotný příspěvek!
Myslíš že bych si dřel klávesnici, kdybych někde viděl odkaz na 05-06 v češtině? Né nedřel, ale dík za nápovědu.
Ak som tomu dobre porozumel tak cd1 treba len rozbalit a cd2 by sa malo spojit z cd3? takze by mali byt dokopy 2 cd? lebo momentalne mam cd1 a 2 rar subory ...ktore nemozem ako image hodit do virtual cd rom...
rar mozem rozbalit ...ale ked pyta cd2 tak ho tam musim nejak mountnut....a na to nemozem prist ze ako ... skusal som z toho spravit image ale ani to nejak nevzalo
adu píše:rar mozem rozbalit ...ale ked pyta cd2 tak ho tam musim nejak mountnut....a na to nemozem prist ze ako ... skusal som z toho spravit image ale ani to nejak nevzalo
Tak nasosej jednotlivý rar soubory,vůbec je nespojuj,nainstaluj winrar jestli ho nemaš.Potom poklikej na první soubor (*.part01) a dej extract to.Winrar si už bude jednotlivý soubory brát sám,případně se zeptá kde jsou.Tento rozbalený archiv by měl najít alcohol.
Stepan píše:CD1 rozbalit, CD2 sloučit v commanderu a poté rozbalit, to samé CD3. Není to .iso takže se to musí vypálit
Presne tak zadne imige a Alkohol. musite si jednotlive CD napalit a az tak nainstalovat inac to nejde ked budete chcet robit image jedine z tych vypalenych CD
Práve v tom je problem: CD 2 zlúčim v TCMD, z toho mi vyjde CD2.rar, rozbalím, mám z toho obyč. priečinok s názvom CD 2 a keď toto vypálim, už mi to pri inštalácii CD2 nevezme...
"priečinok" je složka? Po sloučení vznikne složka s názvem "program", totéž u CD3 a celý tento "program vypálit. Po vypálení bude na CD složka program, v ní jsou data. Nevím, možná jsi to rozbalil do nějakého adresáře-složky s názvem CD2, to asi nepůjde.
Naposledy upravil(a) Stepan dne 23 led 2007, 17:03, celkem upraveno 1 x.