Prodám 2 motory.
1.
SDi motor typ AEY r.v. 96, vyndaný z pola clasik
je komplet s převodovkou a spojkou (spojka nově dělaná), chybí pouze altík, servo čerpadlo a rozvody. Motor byl v bouraném autě, takže nezaručuji funkčnost, opticky se zdá být vše v pohodě (hlava, čerpadlo, blok jsou neporušené) odnesly to pouze rozvody, převodovka je neporušená (funkční)
stav km dopíšu během zítřka (auto měl důchodce, kupoval ho nové v čr)
2.
1,9 D typ 1Y
km neznámé, měl jsem ho osobně v seatu Inca r.v. 96, byl plně funkční do doby než jsem se rozhodl vyměnit žhaviče, bohužel u jednoho žhaviče, který nešel povolit se vyndalo i futýrko na závit, které zůstalo na žhaviči. Tudíž je nejspíš potřeba vyměnit hlavu, nebo se to pokusit opravit (bylo mi řečeno že to lze), já jsem to vyřešil tak, že jsem sehnal celý motor a nezabýval se tím, jelikož jsme potřeboval co nejrychleji jezdit
motor je bez čerpadla (mohu dodat), servo čerpadla a altíku, jinak kompletní
Vhledem k tomu, že nejsem překupník ani sběrač náhradních dílů, tak bych byl rád, kdyby se to prodalo všechno na jednou, jelikož mi to překáží v garáži.
Jsem z Děčínska
Pokud bude mít někdo zájem, tak jsem na telefonu
773 539 118
Motor 1,9 Sdi + převodovka a 1,9 D- úprava ceny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor 1,9 Sdi + převodovka a 1,9 D- úprava ceny
Seat Ibiza 1,9 Tdi
Nechcu kecat, ale když to budeš aktualizovat každej den, tak tu ten inzerát dlouho mít nebudeš
... UP je možný jednou za 10 dní- přečti si pravidla... 

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Díky za upozornění, o tomhle jsem nevěděl....Rider.23 píše:Nechcu kecat, ale když to budeš aktualizovat každej den, tak tu ten inzerát dlouho mít nebudeš... UP je možný jednou za 10 dní- přečti si pravidla...
Nicméně, pokud i přesto bude tento inzerát z nějakého důvodu smazán, věšet se kvůli tomu nebudu, stejně není zájem.
Seat Ibiza 1,9 Tdi