oktavia rychlost tacho vs. skutocna rychlost
Moderátoři: šulda, Moderátoři
oktavia rychlost tacho vs. skutocna rychlost
Chlapi, ako sa da zkorigovat rychlost na tacho versus skutocna rychlost. Neviem ako ostatnym, ale mne to robi okolo 10% do plusu. Ked idem v skutocnosti podla GPS kilo, tak tacho ukazuje 110. Dik za rady.
poznamka: mam predpisove pneu 195/65/15 a v climatroniku ukazuje realnu rychlost, len tie budiky si prirataju 10% navrch...
poznamka: mam predpisove pneu 195/65/15 a v climatroniku ukazuje realnu rychlost, len tie budiky si prirataju 10% navrch...
EKOCar B100
#1:Octavia Combi '99 Black magic, AHF, EGRoff, TT-puky, 13000lm light.
#2:Octavia '97, modra metaliza, AGR,EGRoff,MAFoff
jasne, robil som test, raficka nieje posunuta, robi to kazda oktavka v ktorej som sedel...Matias píše:Dělal jsi test akčních členů jestli nemáš posunutou rafičku? Jinak to je ok. Já to mám taky tak a většina auto co jsem s nima jezdil že 130GPS a 140tacho.
EKOCar B100
naopak někteří výrobci aut přidávají aby bylo vidět jak to pěkně jede ale v reálu je lepší jet 60 a na radaru mít jen 55 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
auto je v povodnom stave, ziadne zasahy don neboli robene a pri teste akcnych clenov ukazuje kilo. neboli menene budiky ani to nikto neprekodovaval. prosim piste len ti ktori maju naozaj z tymto skusenost, popripade vedia co a ako. dakujemMiki40 píše:Zkontroluj si jestli mas spravne kodovani panelu pristroju. Me treba ukazuje tachometr u Fabie pri testu akcnich clenu 107 km.djpeto píše:nikto neriesil tento problem? alebo nechce niekto poradit? neverim ze tu nieje fachman co vie ako na to
EKOCar B100
Ptáš se na diskuzním fóru, takže musíš počítat s tím, že ti do toho budou krafat všichni, i ti, co o tom prd ví...Několik dobrých odpovědí tu máš. Pokud chceš řešit problém bez krafání, neřeš ho na fóru ale u firmy a tvrdě si to zaplať.
A k tvému problému, řešit se to dá konfigurací firmware budíku, ale to ti tady udělá málokdo.
A k tvému problému, řešit se to dá konfigurací firmware budíku, ale to ti tady udělá málokdo.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

to HanZ: myslel som ze ked sa da vagom spravit korekcia napriklad spotreby v palubaku, korekcia ukazatela paliva v nadrzi, mala by sa dat spravit korekcia ukazatela rychlosti... treba len vediet ktory kanal... alebo?HanZ píše:Ptáš se na diskuzním fóru, takže musíš počítat s tím, že ti do toho budou krafat všichni, i ti, co o tom prd ví...Několik dobrých odpovědí tu máš. Pokud chceš řešit problém bez krafání, neřeš ho na fóru ale u firmy a tvrdě si to zaplať.
EKOCar B100
k nastavení ti stačí hodně dobrej telefon a to jsem ti napověděl už dost...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower