Zdravim pani odbornici,
mam dotaz ohledne problemu s vykonem po vymene rozvodu v autorizovanem servise Skoda na Golfu IV, 66kW, ALH.
Pokud pominu, ze servis po vymene spatne nastavil predvstrik (casovani dle TDI grafu na 82) coz jsem dnes srovnal na "modrou" auto ma od te doby problem s vykonem. Pri klidne jizde je vse OK, ale pri potrebe vykonu "ztraci dech" jakoby mel malo vzduchu nebo nafty... na dalnici pri 130-140 km/h se mu proste nechce jako driv..Obecne je proste linejsi. Pri pridani plynu (az na podlahu) je zdat takovy lehky skubani jakoby se motor pral sam se sebou a zaber motoru ma po sleslapnuti plynu cca 3 vteriny zpozdeni-behem tech 3 vterin mam spis pocit, ze brzdi...pak zacne lehce tahnout.
Podobne se chova i pri ostrym rozjezdu.
A moje otazka.. Co vse pri vymene mohli odpojit nebo poskodit a na co bych se mel zamerit? Ja uz jim proste neverim... VAG hlasil pred mym serizenim predvstriku jen chybu casovani.
Po dnesnim srovnani predvstriku a ujeti cca 100km je bez chyb. Ale samotny serizeni problem neodstranilo-ani jsem to vlastne na chovani nepoznal.
Motor proste nejde jako pred vymenou rozvodu.. Bohuzel hodnoty pred vymenou nemam...Ma sice najeto 350t. ale do te navstevy servisu sel krasne...
Diky moc za rady.
Problem s vykonem po vymene rozvodu Golf IV,66kW-vyreseno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem s vykonem po vymene rozvodu Golf IV,66kW-vyreseno
Naposledy upravil(a) RuSka_CZ dne 14 bře 2011, 16:28, celkem upraveno 3 x.
Tohle je nejhorší, shodou okolností je něco načnuté, nebo auto nějakou dobu stojí a hned se něco vyvrbí..Já už ani nechci jet třeba někam pro něco zákazníkovo vozem, protože čert nikdy nespí a pak slyším např. /Ford / ,nejde mi to zamykat a předtím to šlo..Já párkrát zamknul a vymrdaný klíč zrovna mě řekl dost...Není nad to, když se to stane majiteli...Ty časy, kdy jsem tomu dával kládu a při návratu byl třeba slyšet kloub u poloosy, jsou dávno pryč......Hlavně , že ti auto jede a podezření je pryč... 

nepropadat panice...