jo ale vypalit musis vsetky 3Cd nesmis to robit tak ze napalis len CD2 a CD3
a setup z CD1 spustis z Hard disku potom ti to nenajde CD2 lebo ho hleda v hard disku a ty mas CD2 v CD-romke a cesta sa tam zadat neda takze vypal to vsetky 3CD treba na RW a nainstaluj to z CD rom jak keby si to kupil v obchode
CD1 mam vypalene je na ňom Setup a složka Program, všetko vypadá OK, až na to posrané CD2. Po zlúčení v Total mi nevznikne složka Program, ale CD2-05. rar, ked toto rozbalím dostanem složku CD2-05 obyč. složka (DIR) a až v nej je složka PROGRAM a aj ked vypálim toto, vysledok je presne ten istý, tak už som z toho jeleň
ano mne to silo jak sem vam napisal po napaleni vsetkych CD a funguje to
To kiru: Takze mjel sem este v disku nasosane to CD2 po castach a skusil sem to pro tebja este raz Takze:najprv sem jednotlive zlozky CD2 slucil v total comanderu a vznikel mi subor RAR ten sem v Total comanderu oznacil a oznacil dekompresia rozpakovani nerobil sem to v RARku a vznikla mi zlozka program keru sem vypalil na CD a tak isto aj CD3 takze skus to tak mne to islo takymto spusobem
ja sem to urobil nasledovne vypalil jednotlive CD ma RW cize CD1 CD2 CD3 nainstaloval a potom sem si stych CD urobil IMAGE v Alkoholi a vypalil na DVD a mas to
ROMEK píše:ja sem to urobil nasledovne vypalil jednotlive CD ma RW cize CD1 CD2 CD3 nainstaloval a potom sem si stych CD urobil IMAGE v Alkoholi a vypalil na DVD a mas to