bmw 325 td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A správna 524 td alebo tds musí robiť 3 čiary , dve od gúm jedna od výfuku, ked vieš ako ho nastaviť, Ten motor nemá chybu, ešte spoľahlivejší je 2,4 td, samozrejme vačka odíde skorej ale ostatné je super, a prečo asi slušné vozy ako majú zadný náhon, kto mu raz dôjde na chuť druhé auto nebude chcieť 

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Olej
je otázka aký si mal predtým,ale ked nevieš do staršieho motora by som dal polosyntetiku, tým nič nepokazíš u diesla hlavne staršiehoCries píše:Hele jaky olej do 325 TD E36 syn nebo polo syn ? kamos tvrdi ze synte.. je na ten stary motor spatne a ze je lepsi polo syn co vy na to ? A jaky vyplachovaci olej pouzivate ? jeste dotaz narvu Turbo z Tds na TD ?
Já mám sice z BMW jen motor,ale je to nezmar a nedám na něj dopustit.Ale jak jsem četl v jednom článku "nekoupil bych BMW 525 TDS pokud ho nemůžu prohnat po dálnici na plnej plyn aspoň 10 minut,tak bych do něj nešel" tam se právě dozvíš,jestli je hlava OK.
Já to na dálnici uvařil (odešla vodní pumpa=některý jsou plastový)a hlava vydržela...nejsem sváteční řidič ale pár zásad se dodržovat musí (studený netočit a to všechno,co tu už lidi psali) ale i mě se podařilo párkrát do práce zaspat a tak mě bylo jedno,jestli je studenej nebo né a hlava vydržela.Možná to je tím,že si Opel dělal hlavy sám.
Ale připrav se,že Tě může potkat,co mě:repas čerpadla 9000,- turbo 8000,- atd.
Mám to rodiný auto ale GIV PD130 ujedu.
Takže za mě spokojenost.
Já to na dálnici uvařil (odešla vodní pumpa=některý jsou plastový)a hlava vydržela...nejsem sváteční řidič ale pár zásad se dodržovat musí (studený netočit a to všechno,co tu už lidi psali) ale i mě se podařilo párkrát do práce zaspat a tak mě bylo jedno,jestli je studenej nebo né a hlava vydržela.Možná to je tím,že si Opel dělal hlavy sám.
Ale připrav se,že Tě může potkat,co mě:repas čerpadla 9000,- turbo 8000,- atd.
Mám to rodiný auto ale GIV PD130 ujedu.
Takže za mě spokojenost.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
BMW je sice nakladny na provoz ale je vydět že VW auta jsou udělané levněji pro širší spektrum lídí. sam mam 330i jede paradně jel jsem i
2.4TD , 2.5TDS i 3.0D ve všech vezích pokud máte možnost tak jsi s tim 3.0D zajedte v E90 ti jede jak P......... jako 3.0TDI v A4 se muže zahrabat
BMW je super ale musí jse o něj strarat mam 200 tis a podvozek puvodní
ani jejden čep jsem nemenil

2.4TD , 2.5TDS i 3.0D ve všech vezích pokud máte možnost tak jsi s tim 3.0D zajedte v E90 ti jede jak P......... jako 3.0TDI v A4 se muže zahrabat
BMW je super ale musí jse o něj strarat mam 200 tis a podvozek puvodní
ani jejden čep jsem nemenil

BMW 330i
MAZDA RX8 ex
MAZDA RX8 ex
Kdo chce jenom auto. poridi si VW. Hodne muziky za hodne penez. Kdo chce AUTO Pořídí si BMW. Jeste vic muziky za odpovidajici penize..
Samozrejme pokud je neco spatne neco to stoji... Zalezi jak se k tomu kdo choval.

BMW 325tds - Velký cooler + Chip = 131kW / 370N.m
BMW 325td + GT2559V - R.I.P.
BMW 325tds + GT2260V + 12mm na elektrice
400m - 13,8s
K27 R.I.P.
BMW 325td + GT2559V - R.I.P.
BMW 325tds + GT2260V + 12mm na elektrice

K27 R.I.P.
turdy VW píše:...pár bavoráků už jsem měl a skončil jsem u VW.Ty starší nebrat,jsou to všechno olítaný helmuti a mají milion kilometrů...pak se stávají kasičkou a to zrovna u BMW je docela o penězích!!!Jinak proti BMW nic nemám ale člověk na to musí mít prašule...
O tý kasičce bych dost pochyboval, dneska už nakupuju většinu dílů přímo v BMW a častokrát se mi stane že že v BMW jsou originální díly levnější než nějaký šunty v autokely

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ale niektoré súčiastky na ženinu octavku sú drahšie ako na môj starý črep 525ixturdy VW píše:...pár bavoráků už jsem měl a skončil jsem u VW.Ty starší nebrat,jsou to všechno olítaný helmuti a mají milion kilometrů...pak se stávají kasičkou a to zrovna u BMW je docela o penězích!!!Jinak proti BMW nic nemám ale člověk na to musí mít prašule...