podakovanie brankárovi 30,G4 prestavba

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

brankar30
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od brankar30 »

je to to iste..vyraba to toyosport...cena fakt slusna.. (crazy)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

však proto píšu, že ic.cz mají "slušné" ceny :) ale nějak se musejí živit :D
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Jayson píše:však proto píšu, že ic.cz mají "slušné" ceny :) ale nějak se musejí živit :D
Mal si na mysli cenu z EBAY cca vychádza to na 286€+neviem či nejaké poštovné,no mne nikto mesiac nereagoval na email cez Ebay takže som sa na to vyprdol. :roll:
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

vilozx6 píše:
Jayson píše:však proto píšu, že ic.cz mají "slušné" ceny :) ale nějak se musejí živit :D
Mal si na mysli cenu z EBAY cca vychádza to na 286€+neviem či nejaké poštovné,no mne nikto mesiac nereagoval na email cez Ebay takže som sa na to vyprdol. :roll:
na ebay musis mat paypal ucet.. ;)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Max Horsepower Capacity : 400hp
To bylo muselo byt ale kua hovadske turbo, aby to bylo na 400 koni a pritom to stacilo uchladit. Me by zajimalo jedine, zda by to stacilo na GTB2260VK a 65tkovym compressorem ... a bojim se odpovedi, resp. je mi nejspis znama ale tajne doufam, ze prijde nejaky odbornik a vyvede me z omylu

Mam dojem, ze to, co nabizi DP ma vyssi potencial.

Brano? Jak to vidis? (klidne PM prosim) ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

brankar30 píše:
vilozx6 píše:
na ebay musis mat paypal ucet.. ;)
Viem.riešil som to cez Matúša má paypal a hovno z toho.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

Cena na e-bay je sice lepší, ale jsem zvědavý jak bys něco reklamoval (LOL)
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

těch 400 HP je asi myšleno spíš na benzínu... i když pravděpodobněji je to jen reklamní blaf.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

red snail píše:Cena na e-bay je sice lepší, ale jsem zvědavý jak bys něco reklamoval (LOL)
osobne si myslim ze by si nepochodil ani u intercooler.cz ale co chces vlastne na tom reklamovat? :) jedine ze by ti to prislo poskodene...
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

kozelpub píše:http://www.toyosports.co.uk/index.asp?f ... productid=

vuala :D tu ti urcite odpisu :)
Omlouvam se ale nechapu na co narazis. Na odkaze od Tebe (ktery Ti zjevne ukazuje stav pomyslneho nakupniho kosiku) se mi ukazala hlaska "There are no items in your Shopping Cart" coz ve volnem prekladu znamena "Vas nakupni kosik je prazdny".

Zkousel jsi odkaz Contact Us, kde jsou uvedeny kontakty?
http://www.toyosports.co.uk/contact-us-2-w.asp
turbo kamna power píše:těch 400 HP je asi myšleno spíš na benzínu... i když pravděpodobněji je to jen reklamní blaf.
To mi bylo jasne, nicmene naftu vzdy beru s koeficientem 0,6-0,7 a to je stale 240-280.

Nastesti se mi tu ozval clen, ktery ma s timto setem zkusenosti, za coz mu verejne dekuji. Co uz takovym stesti neni je, ze provedeni az tak kvalitni a cinna plocha je dle jeho sdeleni 40x 16 x 6,5 cm, coz je sakra malo. Jinymi slovy, bohuzel, opet se mi potvrdilo me tuseni, resp. stridmy odhad :(

Prace vola, tudiz "ke strojum" ... ozvu se v prubehu dne.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

kozelpub píše:
red snail píše:Cena na e-bay je sice lepší, ale jsem zvědavý jak bys něco reklamoval (LOL)
osobne si myslim ze by si nepochodil ani u intercooler.cz ale co chces vlastne na tom reklamovat? :) jedine ze by ti to prislo poskodene...
z jakého důvodu si myslíš, že bys nepochodil u intercooler.cz? :?
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

red snail píše:z jakého důvodu si myslíš, že bys nepochodil u intercooler.cz? :?
Skromny dotaz, nejsi nahodou provozovatelem zmineneho obchodu? By me zajimalo - testovali jste ty hadice na vyssi tlak (alespon 3 bary)? Jsem se bavil s par lidmi a udajne jsou ty hadice pomerne dost mekke, ze se nechce verit, ze by to melo nejaky vyssi tlak drzet. U benzinaku, kde se vetsinou netlaci nic vyznamneho bych to chapal ale u TDIcek ... nevim, nevim. Ja jen, aby po tom lidi nesahli a pak nad tim nesplakali :o

Predem dekuji za odpoved.

bordelvgarazi
Sběrač informací

Příspěvek od bordelvgarazi »

Na kolik barů jsou Samco a podobní výrobci? Nikde jsem to nedočetl. Děkuji za odpověď. A kdo tlačíte 3 bary? To už pořádnej tlak.
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

Forest píše:
red snail píše:z jakého důvodu si myslíš, že bys nepochodil u intercooler.cz? :?
Skromny dotaz, nejsi nahodou provozovatelem zmineneho obchodu? By me zajimalo - testovali jste ty hadice na vyssi tlak (alespon 3 bary)? Jsem se bavil s par lidmi a udajne jsou ty hadice pomerne dost mekke, ze se nechce verit, ze by to melo nejaky vyssi tlak drzet. U benzinaku, kde se vetsinou netlaci nic vyznamneho bych to chapal ale u TDIcek ... nevim, nevim. Ja jen, aby po tom lidi nesahli a pak nad tim nesplakali :o

Predem dekuji za odpoved.
Úplně čirou náhodou jsem provozovatel zmíněného internetového obchodu jak jsi správně uvedl. Nemám důvod něco testovat. Mám údaje od svých dodavatelů a výrobců, které poskytuji zákazníkům. Hadice se mi osobně zdály taky měkké, ale jedná se o silikon a ten měkký je, důležité je to, že je to x-krát prošívané podle průměru. Tolik ke Tvé otázce, stačí takhle?
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“