je to to iste..vyraba to toyosport...cena fakt slusna..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mal si na mysli cenu z EBAY cca vychádza to na 286€+neviem či nejaké poštovné,no mne nikto mesiac nereagoval na email cez Ebay takže som sa na to vyprdol.Jayson píše:však proto píšu, že ic.cz mají "slušné" cenyale nějak se musejí živit
na ebay musis mat paypal ucet..vilozx6 píše:Mal si na mysli cenu z EBAY cca vychádza to na 286€+neviem či nejaké poštovné,no mne nikto mesiac nereagoval na email cez Ebay takže som sa na to vyprdol.Jayson píše:však proto píšu, že ic.cz mají "slušné" cenyale nějak se musejí živit
To bylo muselo byt ale kua hovadske turbo, aby to bylo na 400 koni a pritom to stacilo uchladit. Me by zajimalo jedine, zda by to stacilo na GTB2260VK a 65tkovym compressorem ... a bojim se odpovedi, resp. je mi nejspis znama ale tajne doufam, ze prijde nejaky odbornik a vyvede me z omyluMax Horsepower Capacity : 400hp
Viem.riešil som to cez Matúša má paypal a hovno z toho.brankar30 píše:na ebay musis mat paypal ucet..vilozx6 píše:Mal si na mysli cenu z EBAY cca vychádza to na 286€+neviem či nejaké poštovné,no mne nikto mesiac nereagoval na email cez Ebay takže som sa na to vyprdol.Jayson píše:však proto píšu, že ic.cz mají "slušné" cenyale nějak se musejí živit
Omlouvam se ale nechapu na co narazis. Na odkaze od Tebe (ktery Ti zjevne ukazuje stav pomyslneho nakupniho kosiku) se mi ukazala hlaska "There are no items in your Shopping Cart" coz ve volnem prekladu znamena "Vas nakupni kosik je prazdny".
To mi bylo jasne, nicmene naftu vzdy beru s koeficientem 0,6-0,7 a to je stale 240-280.turbo kamna power píše:těch 400 HP je asi myšleno spíš na benzínu... i když pravděpodobněji je to jen reklamní blaf.
z jakého důvodu si myslíš, že bys nepochodil u intercooler.cz?kozelpub píše:osobne si myslim ze by si nepochodil ani u intercooler.cz ale co chces vlastne na tom reklamovat?red snail píše:Cena na e-bay je sice lepší, ale jsem zvědavý jak bys něco reklamovaljedine ze by ti to prislo poskodene...
Skromny dotaz, nejsi nahodou provozovatelem zmineneho obchodu? By me zajimalo - testovali jste ty hadice na vyssi tlak (alespon 3 bary)? Jsem se bavil s par lidmi a udajne jsou ty hadice pomerne dost mekke, ze se nechce verit, ze by to melo nejaky vyssi tlak drzet. U benzinaku, kde se vetsinou netlaci nic vyznamneho bych to chapal ale u TDIcek ... nevim, nevim. Ja jen, aby po tom lidi nesahli a pak nad tim nesplakalired snail píše:z jakého důvodu si myslíš, že bys nepochodil u intercooler.cz?
Úplně čirou náhodou jsem provozovatel zmíněného internetového obchodu jak jsi správně uvedl. Nemám důvod něco testovat. Mám údaje od svých dodavatelů a výrobců, které poskytuji zákazníkům. Hadice se mi osobně zdály taky měkké, ale jedná se o silikon a ten měkký je, důležité je to, že je to x-krát prošívané podle průměru. Tolik ke Tvé otázce, stačí takhle?Forest píše:Skromny dotaz, nejsi nahodou provozovatelem zmineneho obchodu? By me zajimalo - testovali jste ty hadice na vyssi tlak (alespon 3 bary)? Jsem se bavil s par lidmi a udajne jsou ty hadice pomerne dost mekke, ze se nechce verit, ze by to melo nejaky vyssi tlak drzet. U benzinaku, kde se vetsinou netlaci nic vyznamneho bych to chapal ale u TDIcek ... nevim, nevim. Ja jen, aby po tom lidi nesahli a pak nad tim nesplakalired snail píše:z jakého důvodu si myslíš, že bys nepochodil u intercooler.cz?![]()
Predem dekuji za odpoved.