zdravim,
mam taky problem s jumperom 2.2 hdi ze mi na pristrojovke blika bateria.bol som s tym v origo servise v italii a tam mi povedali ze vraj je tam zle nahraty software v rj,ze dobijanie je ok.prisiel som s tym na slovensko urobil si termin v origo servise citroen a tam zasa zistili ze je vraj zly egr ventil ktory aj nasledne za 350 eur vymenili.vsetko by bolo ok ale poceste sa zase zacala ta kontrolka hlasit takze musim stym ist spet a reklamovat.
moze pri poruche egr ventilu blikat ako vystraha bateria na palubovke?cital som ze ta bateria zobrazuje,chybu vstrekov,chybu dobijania,a chybu kontaktov pre dobijanie.
dakujem za pomoc
kontrolka bateria blika citroen jumper r 2008
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Chyba s řidici jednotce neni aspon jsem to v zivote u tehle aut nevidel,a jak rikas egr muze byt spatne ale rozsviti se oranzova kotrolka poruchy motoru dost casto odchazeji ale JESTE vice odchazi svazek pod levym svetlem kde je prehnila kabelaz to je DOST hodne se objevujici zavada ta muze zpusobit rozsviceni kontrolky nabijeni i kdyz alternator dobiji a to Egr taky muze hazet chybu pokud je svazek schnily. takze kontrola dobijeni a kontrola svazku pod svetlem a kontrola motoroveho svazku!!! a pojistkova skrinka ktera je prisroubovana na prednim cele taky kontrola ja zvlhne tak zlobi rozebrat a vycistit!!! ze skusenosti bude schnily svazek.