Cukání 2.0TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobrý den.Nechci zakládat nové téma tak to tady trochu využiju.Mám taky problém s motorem.Spadl před 14 dny rozvoďák.Hlava zbroušená,ventily vyměněný,vstřiky přetěsněný a auto cuká jak blázen od 1200 ot. a při 2000 otáčkách dokonce chcíplo a nešlo nastartovat.Chytlo to až když jsem dal plný plyn a točil s tím tak 15 vteřin.Rozvody nastavený správně!Předvstřik je na 0,0 jak z fabriky
.Co mě ale překvapuje jsou hodnoty vstřiků 2 jsou +2,99 a 2 mají -3,01.Sešteloval jsem je a až na jeden který měl stále +2,99 jsou v pohodě.Tak jsem zkusil vstřik odpojit od konektoru a napružit ho a pak ukazoval hodnotu 0,72 jako ostatní,ale do té doby než jsem to v ulici projel.Na volnoběh to bylo v pohodě,ale po rozjezdu to opět začlo klepak s celým autem tak jsem to opět napíchl a všechny vstřiky zase kolem +-3.Napadá mě už jen lišta.tu jsem objednal a měla by dnes dorazit.Myslíte si,že tím už ten problém konečně vyřeším,nebo tam může být ještě jiná záhada?Děkuju za odpovědi a názory všech.Jo a navíc jsem jeden vstřik odpojil a zkusil nastartovat pak to napíchl a vag nehlásil žádnou chybu.Měl by to přeci napsat ne,že je vstřik odpojenej?

Tak problém stále přetrvává i po výměně lišty.Hodnota vstřiků zas totálně v pr.... už vážně nevím co s tím.Petas1978 píše:Dobrý den.Nechci zakládat nové téma tak to tady trochu využiju.Mám taky problém s motorem.Spadl před 14 dny rozvoďák.Hlava zbroušená,ventily vyměněný,vstřiky přetěsněný a auto cuká jak blázen od 1200 ot. a při 2000 otáčkách dokonce chcíplo a nešlo nastartovat.Chytlo to až když jsem dal plný plyn a točil s tím tak 15 vteřin.Rozvody nastavený správně!Předvstřik je na 0,0 jak z fabriky.Co mě ale překvapuje jsou hodnoty vstřiků 2 jsou +2,99 a 2 mají -3,01.Sešteloval jsem je a až na jeden který měl stále +2,99 jsou v pohodě.Tak jsem zkusil vstřik odpojit od konektoru a napružit ho a pak ukazoval hodnotu 0,72 jako ostatní,ale do té doby než jsem to v ulici projel.Na volnoběh to bylo v pohodě,ale po rozjezdu to opět začlo klepak s celým autem tak jsem to opět napíchl a všechny vstřiky zase kolem +-3.Napadá mě už jen lišta.tu jsem objednal a měla by dnes dorazit.Myslíte si,že tím už ten problém konečně vyřeším,nebo tam může být ještě jiná záhada?Děkuju za odpovědi a názory všech.Jo a navíc jsem jeden vstřik odpojil a zkusil nastartovat pak to napíchl a vag nehlásil žádnou chybu.Měl by to přeci napsat ne,že je vstřik odpojenej?