Cukání 2.0TDi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kvapil
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od kvapil »

zdravím tak jsem vyndal vstrik na druhem valci a mam dole na kuzelu hlavy cerny prouzek je nejaka moznost opravy nebo je nejake reseni
sedivy
Přispěvovatel

Příspěvek od sedivy »

podívej se na ty sedla v hlavě jestli nejsou vymačkaný nebo drážky,u vstřiků musíš dát nové těsnění a šrouby a dotahovat a poklepávat aby si pořádně dosedly..
kvapil
Sběrač informací

Příspěvek od kvapil »

Děkuji všem co něco poradily přehodil jsem vstřiky mezi sebou druhy a třetí a všechno je v pohodě auto jezdí super a necuká
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to měl to samý, taky u 2.0 tdi ,přehodil vstřiky , nové šrouby a pohádka..Ale osobně /třeba špatně/ si myslím, že to dělalo špatné utažení trysek..doměkka..vadné šrouby...
nepropadat panice...
Petas1978
Sběrač informací

Příspěvek od Petas1978 »

Dobrý den.Nechci zakládat nové téma tak to tady trochu využiju.Mám taky problém s motorem.Spadl před 14 dny rozvoďák.Hlava zbroušená,ventily vyměněný,vstřiky přetěsněný a auto cuká jak blázen od 1200 ot. a při 2000 otáčkách dokonce chcíplo a nešlo nastartovat.Chytlo to až když jsem dal plný plyn a točil s tím tak 15 vteřin.Rozvody nastavený správně!Předvstřik je na 0,0 jak z fabriky :-) .Co mě ale překvapuje jsou hodnoty vstřiků 2 jsou +2,99 a 2 mají -3,01.Sešteloval jsem je a až na jeden který měl stále +2,99 jsou v pohodě.Tak jsem zkusil vstřik odpojit od konektoru a napružit ho a pak ukazoval hodnotu 0,72 jako ostatní,ale do té doby než jsem to v ulici projel.Na volnoběh to bylo v pohodě,ale po rozjezdu to opět začlo klepak s celým autem tak jsem to opět napíchl a všechny vstřiky zase kolem +-3.Napadá mě už jen lišta.tu jsem objednal a měla by dnes dorazit.Myslíte si,že tím už ten problém konečně vyřeším,nebo tam může být ještě jiná záhada?Děkuju za odpovědi a názory všech.Jo a navíc jsem jeden vstřik odpojil a zkusil nastartovat pak to napíchl a vag nehlásil žádnou chybu.Měl by to přeci napsat ne,že je vstřik odpojenej?
Petas1978
Sběrač informací

Příspěvek od Petas1978 »

Petas1978 píše:Dobrý den.Nechci zakládat nové téma tak to tady trochu využiju.Mám taky problém s motorem.Spadl před 14 dny rozvoďák.Hlava zbroušená,ventily vyměněný,vstřiky přetěsněný a auto cuká jak blázen od 1200 ot. a při 2000 otáčkách dokonce chcíplo a nešlo nastartovat.Chytlo to až když jsem dal plný plyn a točil s tím tak 15 vteřin.Rozvody nastavený správně!Předvstřik je na 0,0 jak z fabriky :-) .Co mě ale překvapuje jsou hodnoty vstřiků 2 jsou +2,99 a 2 mají -3,01.Sešteloval jsem je a až na jeden který měl stále +2,99 jsou v pohodě.Tak jsem zkusil vstřik odpojit od konektoru a napružit ho a pak ukazoval hodnotu 0,72 jako ostatní,ale do té doby než jsem to v ulici projel.Na volnoběh to bylo v pohodě,ale po rozjezdu to opět začlo klepak s celým autem tak jsem to opět napíchl a všechny vstřiky zase kolem +-3.Napadá mě už jen lišta.tu jsem objednal a měla by dnes dorazit.Myslíte si,že tím už ten problém konečně vyřeším,nebo tam může být ještě jiná záhada?Děkuju za odpovědi a názory všech.Jo a navíc jsem jeden vstřik odpojil a zkusil nastartovat pak to napíchl a vag nehlásil žádnou chybu.Měl by to přeci napsat ne,že je vstřik odpojenej?
Tak problém stále přetrvává i po výměně lišty.Hodnota vstřiků zas totálně v pr.... už vážně nevím co s tím.
xmilos
Sběrač informací

Příspěvek od xmilos »

většinou je tam vidět jen taková černá čárka
Ona ciarka znamena praskla hlava?
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Podfukující vstřikovač.
xmilos
Sběrač informací

Příspěvek od xmilos »

Tomas.cz píše:Podfukující vstřikovač.
mno nie je to praskla hlava? Dnes som daval dole vstreky a cistil sedla. V sedle 2. valca je nak moc pavucin.
Nikto?
xmilos
Sběrač informací

Příspěvek od xmilos »

Takze vcerajsou konzultaciou s Huml-om a dnesnym podrobnym prieskumom sa ukazalo, ze dno je na viacerych miestach popraskane, iba jedna prasklina pokracuje az do sedla vstreku. Takze idem brusit dalej. Sroby relativne O.K., iba jeden vykazuje mierne geometricke nedostatky.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“