brin píše:JJ, směrem na svitavy z letovic, myslím v březový nebo tak někde mají u jedný benzínky neuvěřitelně levnej etanol85...
je to na cestě u brna do litomyšle v fakt 21.90, by mě zajímalo to uh.hradiště kolik tam je když se jede z kunovic tak hned za mostem vpravo je benzina a za ní je ještě jedna stará a tam to mají prej za 23,
já když to někomu řeknu že má jezdit na líh tak na mě čumí jak martan co celý život jezdil na solár
Nj na ten etanol to vypada zajímavě ale aby to nedopadlo jako s techničákem co ja se se Š120 na něj najezdil předstih na nulu benadit trochu oleje a davali sme i naftalin prej to zvedalo cetanový číslo . pak bum a byl dražši než normlni benzin.
A ten etanol mužes lejt normalně nebo tam maš namontovanou tu sadu .
Koukal sem ze kolem 3000 ,-
wwkkk píše:Nj na ten etanol to vypada zajímavě ale aby to nedopadlo jako s techničákem co ja se se Š120 na něj najezdil předstih na nulu benadit trochu oleje a davali sme i naftalin prej to zvedalo cetanový číslo . pak bum a byl dražši než normlni benzin.
A ten etanol mužes lejt normalně nebo tam maš namontovanou tu sadu .
Koukal sem ze kolem 3000 ,-
stejně jak s olejem podle strachu pět litrů na nádrž, půl na půl jak správný čech, a bude se ti zdát
pak přestavba nádstavba, drátek zástavba pičovinka vypínač tlačítko,
brin píše:JJ, směrem na svitavy z letovic, myslím v březový nebo tak někde mají u jedný benzínky neuvěřitelně levnej etanol85...
je to na cestě u brna do litomyšle v fakt 21.90, by mě zajímalo to uh.hradiště kolik tam je když se jede z kunovic tak hned za mostem vpravo je benzina a za ní je ještě jedna stará a tam to mají prej za 23,
já když to někomu řeknu že má jezdit na líh tak na mě čumí jak martan co celý život jezdil na solár
No tak za tím mostem žádná pumpa značky benzina není ale je to OMW a za ní je ještě jedna pumpa stará ale tam na ní je E85 za 27.90kč.Tato cena je tam už čtvrt roku....
No tak za tím mostem žádná pumpa značky benzina není ale je to OMW a za ní je ještě jedna pumpa stará ale tam na ní je E85 za 27.90kč.Tato cena je tam už čtvrt roku....
Tak iveco na LTO + BIONAFATA 50/50 jezdí bez problému. pridávam olej m6a a bezaromat panaka do kanistru.
Jinak si furt nevim rady stim osobakem do ceho jit ted premejslim že možna bude nejlepši koupit benzin a dat tam LPG s lpg to kupovat nechci aby to nebylo vylágrovaný . Mate stim skusenosti sou naky auta co na lpg jezděj lip? co spotřeba a výkon? kolik stoji přestavba
priklad http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a6/8606946
velkej kufr nevadilo by ani ze se zmensi o nádrž. misto rezerva to nechci je to malo aspon myslim.
wwkkk píše:Tak iveco na LTO + BIONAFATA 50/50 jezdí bez problému. pridávam olej m6a a bezaromat panaka do kanistru.
Jinak si furt nevim rady stim osobakem do ceho jit ted premejslim že možna bude nejlepši koupit benzin a dat tam LPG s lpg to kupovat nechci aby to nebylo vylágrovaný . Mate stim skusenosti sou naky auta co na lpg jezděj lip? co spotřeba a výkon? kolik stoji přestavba
priklad http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a6/8606946
velkej kufr nevadilo by ani ze se zmensi o nádrž. misto rezerva to nechci je to malo aspon myslim.
auta co jezdi na LPG lip?:D:D nebud smesny.
Kolik to stoji? na V6 od 30-50 tis. A vyplati se to? nevyplati.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
co blaznis:D:D? jakych 25 tis? zijes bud 5 let z5 nebo mluvis o 4 valci.
Nejlevnejsi a nejhrosi system na 4 valec mozna sezenes za 28-29 tis zalezi na typu nadrze a jestli bude s ukazatelem stavu paliva,ale kvalitni znackovy sekvencni system stoji 35 tis min. LPG stoji 18 kc zalezi v jakem kraji.
Ale taky pocitej s tim,ze spotreba nebude pod 10 l ani na dalku.
Ja kdybych ted kupoval auto tak si najdu nejaky odolny motor co ma levny ND vcetne vstriku a cerpadla zacnu jezdit na novej repkac,vyfrit,hydrauliku,trafac,LTO,MERO proste co sezenes kolem 15-25 kc. a spotrebu nebudes mit nikdy vetsi jak 9 l pokud to nebude 3 litr.
Ja bohuzel mam v aute nacpano 4O tis za opravy a stejne se mi sype kastla a na nove penize nemam,takze su pekne v prdeli,ale.
POradim vsem pokud nejsou karosari at si nikdy nekupuji auto se sebemensi korozi nebo spanym lakem s tim,ze to je je vizualni a nekdy se to zpravi a bude pekny auto. Vsechno se da v motoru vymenit,ale karosarina nekdy ne:(
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm