nejdou sterace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
nejdou sterace
Zdravim vsechny.Na VW Golf IV mi sterace jedou jen na 1 rychlost a to dost pomalu,muzete mi prosim poradit co s tim?Jsou to uhliky?Diky
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
u sharana taky, u octávek v okolí asi u třech. 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
jj taky jsem to pacil pul hodiny pekne se ta slitina rozehrala jak jsem s tim siboval.No chce to alespon zkusit poklepat a tak, pohrat si s timMatrix píše:Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.

já to měl tak zatuhlé že se to ehlo ani kladivem a ten čem nešel absolutně vyklepnout, a když se zača už roztemovávat i závit, na kterej sem našrouboval dvě matice tak sem se na to vyprdnul, abych nezkončil jako Luděk Sobota v Jáchyme hoď ho do stroje, když rozklepával nejtek
navíc ten novej ramenát už je ten novější, líp řešenej.

Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
JJ pokud to fakt nejde tak je lepsi to koupit.Vono to je pak k zlosti, kdyz ti treba v prutrzi mracen kleknou sterace.Pak jedine hlavu z okna a tradaaaa,nebo taky ruku z okna se steracem a jedes na ruco.Matrix píše:já to měl tak zatuhlé že se to ehlo ani kladivem a ten čem nešel absolutně vyklepnout, a když se zača už roztemovávat i závit, na kterej sem našrouboval dvě matice tak sem se na to vyprdnul, abych nezkončil jako Luděk Sobota v Jáchyme hoď ho do stroje, když rozklepával nejteknavíc ten novej ramenát už je ten novější, líp řešenej.