Špatné studené starty - jen předvstřik, nebo i svíčky?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak tady to mám:
http://www.youtube.com/watch?v=g0T1t2Zxhmo
Ráno asi -9°C, ten start mi přišel lepší, než v garáži, žádnej barevnej kouř, jen bílá klasika. Skoro bych to typoval tak, že když to venku čaplo líp, než v garáži, tak je v garáži taková teplota, že to nezačne žhavit, ale teplota je už na takovym tom zlomu, kdyby to chtělo.
http://www.youtube.com/watch?v=g0T1t2Zxhmo
Ráno asi -9°C, ten start mi přišel lepší, než v garáži, žádnej barevnej kouř, jen bílá klasika. Skoro bych to typoval tak, že když to venku čaplo líp, než v garáži, tak je v garáži taková teplota, že to nezačne žhavit, ale teplota je už na takovym tom zlomu, kdyby to chtělo.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
...
No já mám stejný problém
Jsem tady snad přečetl o tom vše a nic mi nějak nepomáhá
A to jsme dělali:výměna tandemu,výměna celé hlavy PD,kontrola čerpadla v nádrži,kontrola žhavičů a vše OK!Jinak tam mám jen 1 zpětnej ventil a to před naftovým filtrem.Tak jestli ještě nemám dát 1 na zpátečku za filtr
Můžete mi ještě někdo poradit??
VW Passat PD 1.9 TDI 96KW Tiptronic R.V.2002
Renault Megane Grandtour III 1.6 16v R.V.2012
Stejný problém u PD 96 když bylo -22C tak jsem málem nenastartoval..bylo jedno kolikrát jsem žhavil motor chytil až na 4!! pokus a to sem pokaždý točil tak 5s a pomahal mu i plynem jinak absolutně nechtěl chytit.Jinak to zlobí i při teplotách kolem -5CBaterka je o.k. kdyby ne netočila by tolikrát..žhavičky ověřeny a o.k. vyměnil jsem čidlo teploty a nic..pak jsem rychle pořešil Webasto a je po problému. 
...
A to je co???To Webasto??Vím jen že to je značka...Jako myslím za díl co to je... Já už jsem vyzkoušel snad vše a nic se nezměnilo 
Re: ...
Webasto je nazavisle topeni. To, ale neni oprava, ale pouze obejiti problemu. Proste ohreje vodu v motoru a tim prohreje i motor a pak chyta jedna basen.Prochor81 píše:A to je co???To Webasto??Vím jen že to je značka...Jako myslím za díl co to je... Já už jsem vyzkoušel snad vše a nic se nezměnilo
Re: ...
Tak to potom jo... Ale já bych to radši vyřešil opravouSakul píše:Webasto je nazavisle topeni. To, ale neni oprava, ale pouze obejiti problemu. Proste ohreje vodu v motoru a tim prohreje i motor a pak chyta jedna basen.Prochor81 píše:A to je co???To Webasto??Vím jen že to je značka...Jako myslím za díl co to je... Já už jsem vyzkoušel snad vše a nic se nezměnilo
Chlapi servus,
potrebujem radu... , tyka sa predvstreku, v januari som menil rozvody a nastavil som predvstrek na 60 nad modru ciaru. V marci ked som ho kontroloval, spadol az na 30, tesne nad cervenu. tak som cerpadlo pootocil a nastavil ho tesne nad modru cca 55, a po mesiaci spadol opat na cca 45-50.
Moze mi niekde preklzavat rozvod? alebo co s tym moze byt?
Thanks vopred za rady!
potrebujem radu... , tyka sa predvstreku, v januari som menil rozvody a nastavil som predvstrek na 60 nad modru ciaru. V marci ked som ho kontroloval, spadol az na 30, tesne nad cervenu. tak som cerpadlo pootocil a nastavil ho tesne nad modru cca 55, a po mesiaci spadol opat na cca 45-50.
Moze mi niekde preklzavat rozvod? alebo co s tym moze byt?
Thanks vopred za rady!