OT:VOLANT - sharan

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

patrik.kloucek
Aktivista
Odpovědi: 0

OT:VOLANT - sharan

Příspěvek od patrik.kloucek »

zdarec kluci...potrebobal bych potahnout kuzi volant...mam plastak a je dobytej jak sarajevo.\nemate nekdo na nekoho typ kdo se tim zabyva?diky
POPR KOUPIM JINY VOLANT..TREBA I PLASTAK
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

zkus vyhledávač Pardubice Hradiště na písku autočalounictví MK Marek Kopecký
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

jeden ošahaný plasťák ti klidně pučim, než ti to potáhnou.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
romk52
Přispěvovatel

Příspěvek od romk52 »

Mne ho potahovali v http://www.volantech.cz/ - maximalna spokojnost :)
RomanB
Přispěvovatel

Příspěvek od RomanB »

Ten volantech můžu taky doporučit. Nechával jsem si pošít 2 volanty a jsou po 1 roce používání jak nové. Ani nechtěl volanty dopředu, stačilo mu poslat starý volant po namontování nového.
Oktávka Tdi,1998
Partner HDI,2000
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

RomanB píše:Ten volantech můžu taky doporučit. Nechával jsem si pošít 2 volanty a jsou po 1 roce používání jak nové. Ani nechtěl volanty dopředu, stačilo mu poslat starý volant po namontování nového.
tzn ze ti poslal volant potazeny a tty jsi mu vymenou poslal ten spatnej?
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

A nemate nekdo zkusenosti s Polakama v Gliwicich na burze???? Prej to delaj za 650....
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

polaci na burze (LOL) no tady se ted resila firma co to potahne pravou kůží a ted sem vyrukujes s polakama....
jinak ten inzerujou i na aukru a za tu cenu j paradni.

http://aukro.cz/novy-volant-octavia-96- ... ml#gallery
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

za tech cca 1200,- ti to prijde drahy?
si na to natahni takovou tu sprcku za mototechny a mas to za kilo (LOL) (LOL) (LOL)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
RomanB
Přispěvovatel

Příspěvek od RomanB »

To patrik. klouček: jo, předem ho ani nechtěl. Vše v pohodě, naprostá spokojenost.
Oktávka Tdi,1998
Partner HDI,2000
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

staci se podivat na jejich stranky
http://www.volantech.cz/jak-objednat

Pošití našeho vlastního volantu výměnným způsobem

Jedná se o službu která probíha takto:
Po sdělení o jaký volant se jedná, z jakého vozu a ročníku, jsme schopni vám odpovědět zda-li disponujeme či ne daným modelem věnce.

Pokud ano, jsme schopni pošít náš vlastní volant dle vašich představ,
který vám následně zašleme a vy po výměněně za váš stávající
obratem neprodleně zasíláte starý kus věnce na naší adresu,
tedy adresu odesílatele.
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

Ivanek007 píše:polaci na burze (LOL) no tady se ted resila firma co to potahne pravou kůží a ted sem vyrukujes s polakama....

Jen jsem se kontaktoval s inzerentem na aukru:
http://aukro.cz/nit-na-volant-kozeny-fo ... 35478.html

ktery me potvrdil co rikali dva ostravaci, ze v gliwicich na burzu jezdi chlapek co to dela. To ze je to burza nic neznamena, takze nevim proc to hned odsuzujes. To ze to tady (v CR) muze nekdo nabizet a vydavat za svoji praci je vec druha.....ti dva me to rikali nezavisle na tom z aukra, jen je to rok zpet a to byla cena 500. Rikali, ze kvalita je dobra, tak jen jestli ma nekdo dalsi praktickou zkusenost, protoze zatim jsem tam nejel. Samozrejme ze kdyz se rekne polsko, tak kazdy hned vidi "ausus", ale treba to tak byt nemusi uplne ve vsem.
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

chose0007 píše:
Ivanek007 píše:polaci na burze (LOL) no tady se ted resila firma co to potahne pravou kůží a ted sem vyrukujes s polakama....

Jen jsem se kontaktoval s inzerentem na aukru:
http://aukro.cz/nit-na-volant-kozeny-fo ... 35478.html

ktery me potvrdil co rikali dva ostravaci, ze v gliwicich na burzu jezdi chlapek co to dela. To ze je to burza nic neznamena, takze nevim proc to hned odsuzujes. To ze to tady (v CR) muze nekdo nabizet a vydavat za svoji praci je vec druha.....ti dva me to rikali nezavisle na tom z aukra, jen je to rok zpet a to byla cena 500. Rikali, ze kvalita je dobra, tak jen jestli ma nekdo dalsi praktickou zkusenost, protoze zatim jsem tam nejel. Samozrejme ze kdyz se rekne polsko, tak kazdy hned vidi "ausus", ale treba to tak byt nemusi uplne ve vsem.
v pohode, ale za 500 ze by pšonky obsili volant kuzi se mi nezdá. Videl bych to tak na nejakou kozenku kterou prilepej chemoprenem. Nechci to nijak odsuzovat, ale par polskejch veci sem videl a je s tim potom este tuna statrosti aby to slo do auta namontovat....
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

jo a ted sem kokal na tu akci kde nekdo teda práská to ze to vsichni kupujou v polsku, nzdá se mi ze by nekdo vystavoval aukci jen pro to aby rekl to ze to kazdy koupi za 500 a prodava zadraho. No já osobne bych si to koupil z toho volantechu, uz pro pocit ze to treba z toho polska nejni.
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

No mam v planu tam jet....tak nafotim volant pred a po....s jednim to vyzkousim. Tezko rict proc to ten na aukru chce vsem rict, ale prave rikam, ze nezavisle na nem mi to rikali dva ostravaci, co tam jezdi pravidelne....a ta cena 500 byla pred rokem.....ted prej 650. Na jednu stranu si rikam, ze treba daji nizsi cenu aby porad meli kseft a pro ne nakoupit kuzi v obrovskem mnozstvi nebude problem aby srazili cenu. Je to stejny jako kdyz jdes neco nekam koupit.....taky jsou mista kde nakoupis o 100% draz nez jinde a pritom jde o stejnpu vec......no hlavne jde o to jestli je pravda, ze ty volanty co jsou nabizeny (a myslim, ze i jeden tady nabizel) jsou opravdu z produkce toho cloveka z Polska. Pokud tomu tak je, tak podle fotek to nevypada spatne.....viz. zalovit na aukru

Hlavne jsem chtel aby napsal nekdo kdo ho z tama ma, at muze napsat kvalitu......
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“