VW Passat B6 TDi 96kw - prodáno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat B6 TDi 96kw - prodáno
Čus chalani,
brácha v práci dostal služebku tak bude chtít prodat svoje auto.
VW Passat B6 1.9TDi 96kw, výroba 12/2004,grafitová metalíza, najeto 175 000km poctivých – se servisní knížkou,nehavarované,koup. v ČR
Od nova měl otec, brácha je majitel po něm
Pěkná výbava ( digi klima, 4x okno v el. , vyhřívané sedačky,rádio+changer na 6CD,centrál na DO v klíči,děšťový senzor,6 rychlostí manuál,el. zrcátka,6xairbag,xenony atd atd. )
Jsou k tomu dvoje kola – zimní Dunlop SP Sport M3D 195/65 R15 na plecháčích + poklice,jeté jednu sezónu, letní liťáky s pneu 205/55 R16 Continenta Conti Sport Contact, loni nové )
Je k tomu zahrádka origo VW.
Servisoval jsem to já, brácha je na auto puntičkář takže cokoliv se mu tam nezdálo, hned se řešilo. S autem není jediný problém.
K odběru to bude začátkem května, představa o ceně je kolem 165tis.
Více osobně.
Kdybyste někdo měl zájem, nebo o někom věděli dejte vědět.
Roman
ketcars@post.cz
SZ
brácha v práci dostal služebku tak bude chtít prodat svoje auto.
VW Passat B6 1.9TDi 96kw, výroba 12/2004,grafitová metalíza, najeto 175 000km poctivých – se servisní knížkou,nehavarované,koup. v ČR
Od nova měl otec, brácha je majitel po něm
Pěkná výbava ( digi klima, 4x okno v el. , vyhřívané sedačky,rádio+changer na 6CD,centrál na DO v klíči,děšťový senzor,6 rychlostí manuál,el. zrcátka,6xairbag,xenony atd atd. )
Jsou k tomu dvoje kola – zimní Dunlop SP Sport M3D 195/65 R15 na plecháčích + poklice,jeté jednu sezónu, letní liťáky s pneu 205/55 R16 Continenta Conti Sport Contact, loni nové )
Je k tomu zahrádka origo VW.
Servisoval jsem to já, brácha je na auto puntičkář takže cokoliv se mu tam nezdálo, hned se řešilo. S autem není jediný problém.
K odběru to bude začátkem května, představa o ceně je kolem 165tis.
Více osobně.
Kdybyste někdo měl zájem, nebo o někom věděli dejte vědět.
Roman
ketcars@post.cz
SZ
Naposledy upravil(a) roman1648 dne 20 kvě 2011, 07:16, celkem upraveno 2 x.
Aktuální foto

Je to ještě pořád na zimních, s autem už se nejezdí, nyní stojí v garáži.
R16 liťáky samozřejmě k tomu - to platí
Představa o ceně je teda kolem 160
více SZ nebo osobně