nejdou sterace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

je to problem u vsech koncernu WV ked si to vsimnete ze ti sterace nestiraju tak rychlo treba to ihned spravit lebo jak sa zacnu pridirat ramena zacne pretekat cez motorek vetsi prud a pekne sa to zapece treba potom z generalkovat i motorek steracu vpripade Milana je to take tak bude muset rozebrat motorek a skontrolovat uhliky ked to ide len na tu najvyssiu rychlost
dimec

Příspěvek od dimec »

ROMEK píše:je to problem u vsech koncernu WV ked si to vsimnete ze ti sterace nestiraju tak rychlo treba to ihned spravit lebo jak sa zacnu pridirat ramena zacne pretekat cez motorek vetsi prud a pekne sa to zapece treba potom z generalkovat i motorek steracu vpripade Milana je to take tak bude muset rozebrat motorek a skontrolovat uhliky ked to ide len na tu najvyssiu rychlost
Ja myslim, ze by to mohl zkusit bez toho me opravdu ty sterace zatuhly najednou a to pak nemas moznost vysledovat ze se to prdira.Ja to vycistl na mazal a jedou uz pul roku v pohode i bez rozebirani motorku
12skvarka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od 12skvarka »

taky jsem to opravoval tak na 10různých autech a vždy stačilo rozebrat,rozhejbat,pročistit a pořádně namazat hřidelky na táhlech.............................s motůrkem sem nikdy nic nedelal
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

12skvarka píše:taky jsem to opravoval tak na 10různých autech a vždy stačilo rozebrat,rozhejbat,pročistit a pořádně namazat hřidelky na táhlech.............................s motůrkem sem nikdy nic nedelal
presne tak,a nebo se tahla daji koupi novy na oktu stoji asi 850kc :o

pri rozhybavani opatrne,nejlepe ohrat - snadno se to da ulomit
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

ked ty kluby v ramenach zacnu hrdzavet a pomaly pridirat to si musis vsimnut ze uz nestiraju sterace tak rychlo ja sem motorky opravoval v 2 pripadoch a majitel auta byla zenska tak sa neni cemu divit zakad to ide kaslat na to
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

Matrix píše:Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.

ANO,NAPROSTO SOUHLASÍM.JE TO VELKÝ NEDOSTATEK OCTÁVIÍ!!!
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

XENON píše:
Matrix píše:Doporučuji zkoupit rovnou novej (originál !) za 700,- www.skoda-dily.cz mě se to nepodařilo vůbec rozebrat, jak tobylo zarezlý.

kdyby jenom oktávii,ale jak tady někdo psal celej koncern...zrovna minulý týden sem měl rozebranej zadní...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
vlagik
Přispěvovatel

Příspěvek od vlagik »

váha píše:
XENON píše:

kdyby jenom oktávii,ale jak tady někdo psal celej koncern...zrovna minulý týden sem měl rozebranej zadní...
jojojojo.
Loni v létě jsem dělal levý přední přední a teď mě asi čeká zadní... (GIV)
Tec
Přispěvovatel

Příspěvek od Tec »

vlagik píše:Já jsem to jen rozebral, očistil, řádně promazal a už to půl roku funguje naprosto bez problémů....
U mna tiez tak a zadok som musel robit tiez. Urvalo tam tu trubku na ostrekovac, nahradil som to Cu trubkou z nejakeho plynoveho kurenarskeho cidla. (noteeth)
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“