Čest
dělám si rozvody a když sem je nastavoval, zjistil sem že si
zatočim kolem
přítlačák se začne točit ale setrvák stojí... asi tak 3 centimetry až pak se chytne a točí se i setrvák.. mezitim tam než se chytne ,jsou slyšet pružiny v něm - vrzání praskání (takovej ten zvuk jak na pružinkách v bubnové brzdě kde je hodně šmíru a vy sní jebete sem tam)
při rozjezdech...chcípání motoru... ani při sešlápnutí plynu... žádnej klep... vrz nic.. vše naprosto OK...
jde mi o to na jak dlouho to vydrží.... nebo jestli je to normální... nemá někdo skušenost
( najeto 120 00 , se mnou 131 000) znovu říkám absolutně žádnej problěm se spojkovou částí... ťuk ťuk ťuk
A3,81KW,ASV - Dvouhmota má velkou torzní vůly... jak dlouho?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak právě řikám sebenejmenší náznak že by mi to odcházelo , neni. ale rozhodil mě kámoš s tim že řikal že nová dvouhmota nemá vakl skoro žádnej a když sem viděl tu mojí tak se mi zježily vlasy... to že v tom chroupe to beru.. sou tam pružiny na sucho a de tam asi bordel z tý lamely takže ňákej zvuk to vydá... no každopádně až odejde tak se dá jednohmota... dělám v avii takže těch peněz tolik nejnitommi 81 píše:Blbost.Na to ta dvouhmota přece je,aby odpružila ty rázy - dvě 30cm pružiny proti těm 7cm vajglům v lamele jednohmoty.Podle tohohle se stav rozhodně nepozná.Ivanek007 píše:3cm je kurva uz dost. as ti bude rachtat nebo cvakat tak ven, a hodit jednohmotu

Ty setrváky odchází na dva způsoby-ztržení přetížením(ty pružiny drží takovej motýlek ze čtverky nebo pětky plechu) a nebo axiální vůle třecího kotouče,který se pootáčí v setrvačníku a jako ložiska jsou použity ocelové kroužky,takže vše nasucho železo na železo - motor pak při stání nebo zastavování na volnoběh vibruje,brnkneš po plynu a přestane to.Komfort na úkor životnosti,stejně jako u automatických převodovek.Úhel pohledu na takovéto konstrukce je pak dvojí,podle finančních možností.Fishy1337 píše:jak právě řikám sebenejmenší náznak že by mi to odcházelo , neni. ale rozhodil mě kámoš s tim že řikal že nová dvouhmota nemá vakl skoro žádnej a když sem viděl tu mojí tak se mi zježily vlasy... to že v tom chroupe to beru.. sou tam pružiny na sucho a de tam asi bordel z tý lamely takže ňákej zvuk to vydá... no každopádně až odejde tak se dá jednohmota... dělám v avii takže těch peněz tolik nejnitommi 81 píše:Blbost.Na to ta dvouhmota přece je,aby odpružila ty rázy - dvě 30cm pružiny proti těm 7cm vajglům v lamele jednohmoty.Podle tohohle se stav rozhodně nepozná.Ivanek007 píše:3cm je kurva uz dost. as ti bude rachtat nebo cvakat tak ven, a hodit jednohmotu![]()