2,0 TDI BKD - ztrácí se voda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2,0 TDI BKD - ztrácí se voda
Zdravím.
Už podruhé mě ráno začala ráno svítit červená kontrolka chladící kapaliny - dolil jsem asi 3 dcl. Mezi dolitím asi 2000 km.
Olej vypadá OK, auto jede normálně.
Na co se zaměřit????
Díky všem.
Už podruhé mě ráno začala ráno svítit červená kontrolka chladící kapaliny - dolil jsem asi 3 dcl. Mezi dolitím asi 2000 km.
Olej vypadá OK, auto jede normálně.
Na co se zaměřit????
Díky všem.
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
- subz3ro_tdi
- Aktivista
tiez to vidim tak ze to ide do motora a nie na cestu
ale skus este pre istotu kuknut ci ti to netecie okolo vodnej pumpy, je to pod rozvodovym krytom a odpari sa to na bloku motora, cize navonok nic nevidno....

ale skus este pre istotu kuknut ci ti to netecie okolo vodnej pumpy, je to pod rozvodovym krytom a odpari sa to na bloku motora, cize navonok nic nevidno....
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
mám 2.0tdi 16V BKP taky se mi ztrácí tak co 4tisíce doleju čtvrt litrů nevím kam to jde moc jsem nezkoumal nejsem mechanik.
ale podívám se kam uvidím okolo chladiče. No co to budu řešit občas doleju a možná koupím tu směs tekutou na utesneni chladicí soustavy. Taxikar se stejným autem to měl prý taky nalil směs a prej klid co o tom myslíte nezasere to něco co nemá? Na opravu hlavy fakt nemám hlavně je tam víc investic který mě čekaj a nadšeněj z toho nejsem.. 

-
- Aktivista
-
- Aktivista
Projistotu bych se podival co ti plave v expanzce. Svitici cidlo muze byt i priznakem pronikani oleje do vody pres vymenik voda-olej. Pak v expanzce pribyva cernej mazut a zamasti ti kontakty cidla, az to zacne svitit. Cas od casu pak pretlakovej ventil ve vicku foukne prebytek ven. Auto jezdi normalne dal. Da se to poznat i tak, ze ma auto tendenci se rychleji ohrivat a to i v zime.
Díky za reakce.
Je nějaká šance to na 100% opravit (ne dát novej motor
), nebo jak můj mechanik říká, že mám jezdit a dolejvat než se pozná, kde je problém.
Potřebuju jezdit a ne se strachovat, kdy se to vy...re.
OFFTOPIC: návrhy na nový vůz - 1) spolehlivost
2) nad 100 kW
3) spotřeba
Už teď to vidím ...... chodit pěšky
Je nějaká šance to na 100% opravit (ne dát novej motor

Potřebuju jezdit a ne se strachovat, kdy se to vy...re.
OFFTOPIC: návrhy na nový vůz - 1) spolehlivost
2) nad 100 kW
3) spotřeba

Už teď to vidím ...... chodit pěšky