Seat Ibiza_1,9 tdi AFN 214PS/486Nm!!!
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
Velka gratulacia !!
Držal som palce nech to dobre dopadne, ujko sa postaral o 30sek ticha v telefone ked si mi oznámil výsledok . . .
teším sa až sa ponaháname ked budem mať softa aj ja.....
Držal som palce nech to dobre dopadne, ujko sa postaral o 30sek ticha v telefone ked si mi oznámil výsledok . . .
teším sa až sa ponaháname ked budem mať softa aj ja.....
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Pekne pane
... ale povodny graf si mohol nechat pre porovnanie vyfuk seria vs. custom

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ten vyfuk to hodne zhorsil, ale teraz neviem ci to bolo vyfukom alebo panko vykrutil niecomu krk na okruhu. Som aj ja vcelku spokojny, ale treba tam pumpu a bude tam 225 ps ako vysitych. Len aby sa ale na AFN nerozutekali tie kone cez blok vonku 

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- subz3ro_tdi
- Aktivista
225ps a 490Nm, hej? chudak AFN, by som sa aj celkom bal o spodok - Brano to rozhodne setrit nebude, skor naopak 
este ze v tom nevozi ludi vzadu a plny kufor

este ze v tom nevozi ludi vzadu a plny kufor

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
moucha: to urcite nie, BH to myslel tak ze po vymene vyfuku sa to na povodnom softe zhorsilo, bolo to treba doladit.... ale u jeho vysokosofistikovanych MAF-off softov je to myslim normalne, ze zmeny na sacom ci vyfukovom trakte rozdrbkaju priebeh
netreba do toho furt j*bkat ale jazdit, aj Branko je potom spokojnejsi, vsakze 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
Starý bol ohýbaný a nový sú zvárané 90 st. kolená, tak za to, starý mal vnútorný priemer 46mm(206 PS) a nový má 57,1 mm. Zvárané TIGom
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
- subz3ro_tdi
- Aktivista
dolar100: co riesis prosim ta, preco by mal byt horsi..... je jasne priechodnejsi, cely graf sa posunul o 30Nm hore, priebeh zostal zachovany, tak ako to ma byt, malo to ten spravny efekt
to ze absolutny vykon uz tak dramaticky nenarastol je sposobene nedostatkom nafty (padajuci predvstrek je svina), ked da Farky cerpadlo do nadrze tak nafta potecie prudom a GT18 turbisko bude cim nakrmit aj od 4000 ot. vyssie, takze ukaze svoj potencial... myslim ze BH odhad 225 ps je este vcelku pesimisticky, ja to s tymi 7-dierovymi Race vidim tak na 230-235ps, podla toho ako moc (ne)bude mat BH uprdele zivotnost motora, resp. ako ho Brano ukeca
P.S. Branovci, tych 450Nm krutak je na minispojecku tak akurat, radsej ho podrzte
je fajnovejsie vozit sa vykonom ako na krutak - aj maximalka bude lepsia (tot aspon moj skromny postreh) 

to ze absolutny vykon uz tak dramaticky nenarastol je sposobene nedostatkom nafty (padajuci predvstrek je svina), ked da Farky cerpadlo do nadrze tak nafta potecie prudom a GT18 turbisko bude cim nakrmit aj od 4000 ot. vyssie, takze ukaze svoj potencial... myslim ze BH odhad 225 ps je este vcelku pesimisticky, ja to s tymi 7-dierovymi Race vidim tak na 230-235ps, podla toho ako moc (ne)bude mat BH uprdele zivotnost motora, resp. ako ho Brano ukeca

P.S. Branovci, tych 450Nm krutak je na minispojecku tak akurat, radsej ho podrzte

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Nie len si nepochopil voco gooo.Ide oto ze vzdy ked hocico zmenis hardwerovo tak sa zmeni priebeh a to malo za nasledok po zmene vyfuku mensi protitlak a teda zhorsenie priebehu ako takeho celkovo.Po drobnom doladeni software je vykon vyssi co sa predtym nedalo dosiahnut koli tomu ze to brzdil priemer vyfuku.Ved najlepsie bude ked sa ktomu vyjadri samotny ladic BH a vysvetli ci bol pokles tlaku alebo prebytok a tak nebol idealny pomer vzduchu a naftydolar100 píše:nepytaj sa pripecene ze co riesim ked sa ti nepaci tak na mna nereaguj
BH napisal ze novy vyfuk to hodne zhorsil tak ma zaujima ci tie ostrejsie kolena tomu nepomohli, ci to nespuntuju co sa ti nezda?!!
to ze to ma vyssi krutak nizsi vykon by tomu nasvedcovalo a to ma zaujima

VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=