spotreba 10L HDi 66KW

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Hošík
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Hošík »

Je to asi blbost,ale nesákne ti někde vracečka do nádrže?Údajně to měl tady někdo v okolí,že měl spotřebu jak prase a prej měl prasklou hadici zpět do nádrže.Prej se za ním dělali za mokra mastný oka,ale nevím.Jak jsem slyšel tak prodávám.... (hm)
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
omega001
Přispěvovatel

Příspěvek od omega001 »

Hošík píše:Je to asi blbost,ale nesákne ti někde vracečka do nádrže?Údajně to měl tady někdo v okolí,že měl spotřebu jak prase a prej měl prasklou hadici zpět do nádrže.Prej se za ním dělali za mokra mastný oka,ale nevím.Jak jsem slyšel tak prodávám.... (hm)
Logické to je... Ale to by v podstatě poznal na volnoběh na jednom místě... Nejmenší závady bývají ty nejdebilnější,zvlášť když vyměníš milion věcí okolo...
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
peter626x
Přispěvovatel

Příspěvek od peter626x »

ved prave,vymenil som uz vsetko mozne, no to aj tak by som robil,a nakoniec zistim ze je to naozaj nejaka blbost,nafta neunika urcite.najhorsie je na tom to ze som automechanik a sam sebe neviem pomoct.ide myslim hlavne o to ze je citit smrad z vyfuku.ale necmudi.
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

Mal si to na diagnostike a všetko je ok ? Podla mna hovadina. To myslyš že si to mal mez závad? (rofl) (rofl) Dalej tu niekto pisal o špatnom predvstreku tym myslel asi čerpadlo čo je tiež hovadina. (wallbash) (wallbash)
Takže ad 1. ake máš emisie? A toto nieje problem dať si to skontrolovať na STK. Inak da sa to aj cez diagnostiku ale to už musi ten mechanik vedieť niečo viac než len vyčitať závady :-D :-D
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
peter626x
Přispěvovatel

Příspěvek od peter626x »

myslel som uz aj na to ze by som siel zmerat emisie,no nevysiel mi este cas,a na diagnostikach som to mal na original pre peugeot,a motor naozaj bez zavad,a vsetko v meranych hodnotach ako na novom aute.pozeraly na to viaceri diagnostici,a ja som si tiez meral co som mohol na vagu.texu este spojazdnujem
kodajz
Přispěvovatel

Příspěvek od kodajz »

HDi připojíš na vag?
Opel Vivaro 2.5 dci
omega001
Přispěvovatel

Příspěvek od omega001 »

Tak mi pripada RJ v prdeli.... nic jineho nevim... Jo ,i v dnesni dobe jde peugeot na VAG (LOL)
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

omega001 píše:Tak mi pripada RJ v prdeli.... nic jineho nevim... Jo ,i v dnesni dobe jde peugeot na VAG (LOL)
NO VAGEM ASI TĚŽKO ANEŽKO ten je jen pro koncern WV. Ale diagnostikou pro peugeot atd ANO.
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

PavelTDi píše:A co nechat zkontrolovat vstřikovače ? Aby to neskončilo propáleným pístem . . .
Kompresní tlaky jsi měřil ?
vstřiky -korekce ;) -kdo ví co tam kdo tlačil do nádrže.
omega001
Přispěvovatel

Příspěvek od omega001 »

Ren'as píše:
omega001 píše:Tak mi pripada RJ v prdeli.... nic jineho nevim... Jo ,i v dnesni dobe jde peugeot na VAG (LOL)
NO VAGEM ASI TĚŽKO ANEŽKO ten je jen pro koncern WV. Ale diagnostikou pro peugeot atd ANO.
myslel som uz aj na to ze by som siel zmerat emisie,no nevysiel mi este cas,a na diagnostikach som to mal na original pre peugeot,a motor naozaj bez zavad,a vsetko v meranych hodnotach ako na novom aute.pozeraly na to viaceri diagnostici,a ja som si tiez meral co som mohol na vagu.texu este spojazdnujem
(hm)
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

omega001 píše:
Ren'as píše:
(hm)
texa-univerzál já ji osobně ani neviděl kolega ji stihl rychle prodat jek byl sní nadčený. (hm)
kodajz
Přispěvovatel

Příspěvek od kodajz »

Přečti si ty 2 věty ještě jednou a dojde ti, že ten borec psal o dvou různých diagnostikách-a ja som si tiez meral co som mohol na vagu.texu este spojazdnujem na VAGu to měřil co to šlo (spíš nešlo :roll: ) a Texu teprve spojizdňuje. VAG na Peugeot prostě nepůjde, to by se musela diagnostika jmenovat PAG :D :D :D VAG (Volkswagen Automobil Group) Texa je universal zhruba na úrovni KTS. Na Peugeot je jednoznačně nejlepší originál PP2000, pomocí PP zjistíš úplně vše.
Opel Vivaro 2.5 dci
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

máš v háji vstřiky, ještě když ti to za studena hulí bíle. Měl jsem to taky, oprava miliony, kup jinej motor a přehod vstřiky, vstřikovací lištu a lej hodně aditiva...jde ti nafta do oleje?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
PavelTDi
Přispěvovatel

Příspěvek od PavelTDi »

VW T3 mTDi + Xantia 2 HDi 80kW . . . repasuju alternátory . . .
peter626x
Přispěvovatel

Příspěvek od peter626x »

vag to nacita cez obd ll. bol som ten tyzden v peugeote a tiez na nic neprisli.este ma aj presvedcovali ze tolko nemoze brat ze je vsetko super.
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“