zvýšená spotřeba a ohřátý nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zvýšená spotřeba a ohřátý nejde nastartovat
19tdi pd 96kw rv2002 superb
ahoj nesetkal jste se někdo s tímto poblémem? studený chytne okamžitě po ohřátí vůbec. a zdá se i dost vysoká spotřeba zkoušel jsem dát na diagnostiku a nic nenašli jen mi vyměnili těsnění pod vstřikama. dále jsem měnil paliv. filtr a vyčerpal nádrž a dal nové palivo, výměna tandemové pumpy, zkoušel jsem odpojit snímač teploty vody a zatím bez úspěchu.
můžou něco takového dělat třeba vstřiky??? jestli mám nechat zkontrolovat?
ahoj nesetkal jste se někdo s tímto poblémem? studený chytne okamžitě po ohřátí vůbec. a zdá se i dost vysoká spotřeba zkoušel jsem dát na diagnostiku a nic nenašli jen mi vyměnili těsnění pod vstřikama. dále jsem měnil paliv. filtr a vyčerpal nádrž a dal nové palivo, výměna tandemové pumpy, zkoušel jsem odpojit snímač teploty vody a zatím bez úspěchu.
Re: zvýšená spotřeba a ohřátý nejde nastartovat
Když to nejde:bery2266 píše:19tdi pd 96kw rv2002 superb
-podávací čerpadlo v nádrži funguje?
-s jednotkou motoru se dá spojit?
Vytáhni žhaviče a startuj, jestli ti jde mlha ze spalováku. Pokud nejde, nejde tam nafta.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Litoměřice,klidně se ti na to mrknu.604543482
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
to nebudu dělat já ale můj "dvorní mechanik"....který samo nemá moc času..
troufl jsem si jen na tandemovku, kterou jsem měl možnost zapůjčit.. nechci nic podcenit
v servisu kde prováděli měření mi vyměnili těsnění pod vstřikama..a říkali že všechny naměřené hodnoty jsou v normě
nic se nezměnilo.. jen že jsem o 4.500kč lehčí...
troufl jsem si jen na tandemovku, kterou jsem měl možnost zapůjčit.. nechci nic podcenit
v servisu kde prováděli měření mi vyměnili těsnění pod vstřikama..a říkali že všechny naměřené hodnoty jsou v normě
"autorizovany servis"bery2266 píše:to nebudu dělat já ale můj "dvorní mechanik"....který samo nemá moc času..