1.8T při akceleraci škube

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Lummar
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Lummar »

Když jí odpojim, tak to jede o dost hůř, skoro to necuká, ale občas to zacuká, takže váhou to asi nebude. Zítra zkusim proměnit cívky, čerpadlo, atd.. a snad na to příjdu.
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
Lummar
Přispěvovatel

Příspěvek od Lummar »

Tak, problém vyřešen :)

Bylo vadný čerpadlo a to E85 ho totálně dojebalo, takže teď mám jiný, starší a jede to jak blázen. Určitě to má víc, než těch 161hp a 230Nm, až to je neuvěřitelný :). Takže kdyby jste měl někdo stejný problémy se škubáním až dušením při zrychlování, tak nejdřím si dejte dohromady palivovou soustavu, než budeme měnit turbo, atd.. :)
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No já mám na dodávce jednoduchý karburátor , z motoru mi vedou 3 dráty-dobíjení,mazání a teplotu přehřátí/nemám budík/....A nemám turbo a benz. pumpu mám namontovanou z lady...Ale nenapadlo by mne, tam nalít takovou sračku...Protože mi skvěle na rozdíl od nových sráčů slouží a tak si ho vážím... :D
nepropadat panice...
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

jj jericho toto je nejlepsi (noteeth)
Jen drat na stop ventil a jak to jezdi prakticky se na tom nema co vy....t
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
Lublin
Nováček

Příspěvek od Lublin »

Měl jsem stejny problem odmastil jsem civky a izolatory na civkach a jede jak drak a jeste byla praskla podtlak hadicka pod sanim ale tou to nebylo (hm)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Lublin píše:Měl jsem stejny problem odmastil jsem civky a izolatory na civkach a jede jak drak a jeste byla praskla podtlak hadicka pod sanim ale tou to nebylo (hm)
častá závada, na izolátorech bývají černé čárky jak jítá VN, pokud čárky nejsou mění se cívky střílí to do fajek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“