Zdar. chtěl jsem se zeptat jestli se už někdo nesetkal s tímto: mám daný na ovladači 18 stupnů a najednou to začne samo topit a nekdy to zase začně chladit a naopak. a když hýbu kolečkem, tak to vůbec nereaguje mohlo by to být tím panelem? mám klimu díky
Panelem to není udělej diagnostiku a vyskočí ti tam hlášky motor mísící klapky a nebo jiné jsou tam servomotorky které zavírají přívod vody a tím regulují topení udělej základní nastavení někdy to pomůže ale většinou je potřeba motorek vyměnit
Tak jsem to dneska napíchnul a byly tam tyto závady : 65535 řídicí jednotka chyba v paměti, 01271 polohovací teplotní klapky (V68), 01596 servomotor klapky pro čerstvý/oběhový vzduch. Znamená to, že mám obě ty klapky v háji ?
U mé f1rs 2003 jsem opravoval obě klapky. Vyčistil jsem potenciometry promazal silikonovou pastou a 4 roky bez vady. akorát jsem demontáž a montáž palubky svěřil servisu.
Kluci, nebojte se sundat palubku z fabie I je to sranda pro dědi. Joo takhle třeba Peugeot 306 to je masakr na celej den. Fábka je opravdu pohodová práce
jo, to jo, ono to není žadna tragedie, ale potřebuješ na to čas a trochu toho klidu...šlo mi o to jestli to by´t se zalomenou rukou a odřenýma kotníkama vyměním nebo ne
pokud ne, nebude zbytí to rozkopat
Ahoj hosi. Ano bylo to tim motorkem. Vyndal jsem ho bez demontaze palubky, rozebral vycistil promazal a vydrzelo to rok. Pak jsem koupil novej dal to tam a do ted mam klid
Fabia ATD turbo VA 96kw, FMIC, C čidlo, 6q FSM->vyměna motoru za ASZ