efošek píše:Nevíte náhodou jaký je interval výměny rozvodů u felicie 1,6 mpi kamarád se ptal tak mu to tady zjištuji díky Efošek
60000km
Moderátoři: šulda, Moderátoři
efošek píše:Nevíte náhodou jaký je interval výměny rozvodů u felicie 1,6 mpi kamarád se ptal tak mu to tady zjištuji díky Efošek
AJM u Passatu má interval 60.000 km, pokud je tam hydraulický napínací píst. Pokud se použije místo něj klasická excentrická napínací kladka, prodlužuje se interval na 90.000 km, navíc je výhoda v levnějších dílech (protože odpadá píst). Řemen je pokaždé stejný 120x300.Pampaliny píše:jak je to u AJM? pokazde 60tkm? nebo to lze prodlouzit lepsim remenem?
Pokud si nejsi jist, co tam je a jak dlouho, prostě budeš muset rozvody vyměnit a hotovo. Opotřebení řemenu se pohledem prakticky poznat nedá a hlavně nedá se poznat opotřebení kladek. Kup sadu rozvodů na 150.000 km, k tomu kvalitní wasserpumpu a máš na léta pokoj. Není to sice levná záležitost, ale ve srovnání s nakopnutým motorem je to pakatel.Pejcha píše:Je to r.v. 2005, ale jak říkám, je to měněné už, takže nevim, jestli lze 100% spoléhat na tabulku, protože co vím, je vícero druhů řemenů a některé jsou zesílené, co jsem slyšel.
Ještě k otázce, jestli lze nějak zkontrolovat stav? Respektive jestli je to potřeba vůbec. Čeká mě dlouhá cesta do zahraničí, tak nechci nic zanedbat.
Nemáš číslo toho řemenu, jestli tam přišel klasický nebo zesílený?Pejcha píše:Přidám se sem se svým dotazem, jaký je interval na výměnu rozvodů na O1 1,9 TDI ASV? Měnily se po koupi hned a teď tam jsou 60 000km, kladky se dávaly INA/LITENS myslím, vodní pumpa tušim GRAF a řemen Dayco.
Případně jestli se dá nějak poznat stav rozvodů.
Auto je pár tisíc km (do deseti) po čipu a tryskách.
Díky za info, mechanik mi tvrdí, že po šedesáti je dělaj v Německu, dodavatel dílů říká, že se nemusím bát a 90 tisíc v pohodě.