Jakou audi mas? C4 R5 AAT?
Dal jsem ze zacatku jen tyhle trysky a bylo to sakra znat.casem jsem tam napachal i turbo z T4ky.jelo to hodne slusne.a hlavne spotreba byla dost nizka.kolem 6.5 a to jsem ji nelehtal...potom nakonec dostala i 6kvalt.
Takze trysky doporucuju
zrovna tady je rychlejsi doma prehodit jednotku.nema to flashovaci jednotku..musis rozebrat vynda prehrat a zandat a pak by to slo.myslim ze uz to richard delal andremu
Tak se na to nejspíš vykašlu,našetřím kačky a necham to čipnout od reeshi,zatím mám sprinty 764 a k tomu turbo z T4 111kw,a jede to dost svižně,dám ještě větší IC a pak pujdu na ten chip,a mimochodem neválí se někomu doma velký IC a nějaká ta hadice
pistabazar píše:Tak se na to nejspíš vykašlu,našetřím kačky a necham to čipnout od reeshi,zatím mám sprinty 764 a k tomu turbo z T4 111kw,a jede to dost svižně,dám ještě větší IC a pak pujdu na ten chip,a mimochodem neválí se někomu doma velký IC a nějaká ta hadice
TAHLE KOMBINACE NAPROSTO STACI
jeste sestikvalt a uvidis jak to auto pojede uplne jinak...
pistabazar píše:Tak se na to nejspíš vykašlu,našetřím kačky a necham to čipnout od reeshi,zatím mám sprinty 764 a k tomu turbo z T4 111kw,a jede to dost svižně,dám ještě větší IC a pak pujdu na ten chip,a mimochodem neválí se někomu doma velký IC a nějaká ta hadice
TAHLE KOMBINACE NAPROSTO STACI
jeste sestikvalt a uvidis jak to auto pojede uplne jinak...
sestku já přece mám ,a mých origo 103 kw s těmito ůpravamy je dost znát,hlavně to naklápění lopatek jde pěkně od spoda,jo a ja jsem taky od chomuova