repas turbo-po 20km jazdy skoncilo (avb 74kw)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
repas turbo-po 20km jazdy skoncilo (avb 74kw)
tak a je to tu.tesil som sa na novo zrepasované turbo po velkej osovej voli....,nakoniec moje potesenie vydržalo asi polhodinu ked turbo prestalo ist a len modrý dym za mojim passatom. odobral som hadicu zo sacej strany a skusil turbinku.turbinka bola zadretá.aku chybu mohli spravit pri repase? tlak oleja je dostatočný až pri turbe..mam sa asi pripravit na ich vyhováračky na reklamacii žže?
passat B5 1.9tdi
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
-
- Aktivista
Re: repas turbo-po 20km jazdy skoncilo (avb 74kw)
do turba ti nejde olejbiboG60 píše:tak a je to tu.tesil som sa na novo zrepasované turbo po velkej osovej voli....,nakoniec moje potesenie vydržalo asi polhodinu ked turbo prestalo ist a len modrý dym za mojim passatom. odobral som hadicu zo sacej strany a skusil turbinku.turbinka bola zadretá.aku chybu mohli spravit pri repase? tlak oleja je dostatočný až pri turbe..mam sa asi pripravit na ich vyhováračky na reklamacii žže?

Re: repas turbo-po 20km jazdy skoncilo (avb 74kw)
písal som tlak oleja je dostatočný.a teraz ked ho zadrelo až presvedčivý vo výfukuslovacek.milos píše:do turba ti nejde olejbiboG60 píše:tak a je to tu.tesil som sa na novo zrepasované turbo po velkej osovej voli....,nakoniec moje potesenie vydržalo asi polhodinu ked turbo prestalo ist a len modrý dym za mojim passatom. odobral som hadicu zo sacej strany a skusil turbinku.turbinka bola zadretá.aku chybu mohli spravit pri repase? tlak oleja je dostatočný až pri turbe..mam sa asi pripravit na ich vyhováračky na reklamacii žže?

passat B5 1.9tdi
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw