A6 3,0TDi tiptronic nejde vyradit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

lubomt
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od lubomt »

tazko Ti radit ked to nevidim. Musel by si auto doniest. Mozno mas aj nieco mechanicky poskodene v prevodovke ale pisal si o tych dvoch snimacoch a tie su na mechatronike na riadiacej jednotke...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
ffoccus
Přispěvovatel

Příspěvek od ffoccus »

Koukni se do kufru k baterce, jdi po plusovym kabelu a asi po dvaceti číslech narazíš na krabičku, tak ji vyndej, plusák propoj a bude ti to startovat. Řešil jsem stejnej problém u toho samýho auta, taky jsem měl vybouchlý airbagy. Jak se vystřelý, tak se přeruší proud ke startéru.
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

biboG60 píše:u 530XD 2006 pri vystrelení co i len jedneho airbagu ci už bočneho,alebo čelneho aktivuje sa aj nalož na baterii (je to ukryté v plastovej krabičke)ktorá odstrelí hlavný kábel pre štarter a alternator (z dovodu predídenia skratu,zapalenia,odstavenia motora) pri štarte taktiež cvakne štarter. napajanie kabiny ostava pod prudom.zmeraj prud na hlavnom kabli k štarteru.
prevodovka do P nejde?
tak 2 skusenosti,u A8 to bolo pri celnom naraze opreté tiahlo o kasnu
u MB W220 vylomený diel v prevodovke (neviem o čo konkretne sa jednalo niesom prevodovkar)
ale možes mat aj kludne elektronický problem

Super pokusim se pohledat.... To je dobra zkusenost i rada ;)
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

ffoccus píše:Koukni se do kufru k baterce, jdi po plusovym kabelu a asi po dvaceti číslech narazíš na krabičku, tak ji vyndej, plusák propoj a bude ti to startovat. Řešil jsem stejnej problém u toho samýho auta, taky jsem měl vybouchlý airbagy. Jak se vystřelý, tak se přeruší proud ke startéru.
jojoo jdu po tom...
Ľubo... prevodovka pise stale ty chyby jak jsem ti posilal noo, kazdopadne jsem badal badal a zatim jsem se niceho nedobadal, tak zkusim to co kluci radi a treba se to nejak pohne kupredu
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

Tak super kluci, auto nastartovany.... nechal jsem ho dyl, ale je tu dalsi problem, nechce nafoukat mechy, porad blika ta zelena kontrolka a zvoleny polohy na displeji nejde dat, jsou cerny...
dale to razeni je cely posunuty, vyradi mi to az kdyz dam R a zaradi az kdyz dam S, jinak decko tam skoci kdyz pakou parkrat zaveksluji mezi Dckem a Skem...
Sama libovka za druhou fakt (wallbash)
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

Octava píše:Tak super kluci, auto nastartovany.... nechal jsem ho dyl, ale je tu dalsi problem, nechce nafoukat mechy, porad blika ta zelena kontrolka a zvoleny polohy na displeji nejde dat, jsou cerny...
dale to razeni je cely posunuty, vyradi mi to az kdyz dam R a zaradi az kdyz dam S, jinak decko tam skoci kdyz pakou parkrat zaveksluji mezi Dckem a Skem...
nastav lanko od paky, je zboku prevodovky
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
biboG60
Sběrač informací

Příspěvek od biboG60 »

Octava píše:Tak super kluci, auto nastartovany.... nechal jsem ho dyl, ale je tu dalsi problem, nechce nafoukat mechy, porad blika ta zelena kontrolka a zvoleny polohy na displeji nejde dat, jsou cerny...
aspon vrčí :) no budes to mat tažké este ale pokial mas dost nervov spravíš.aj horsie buračky boli a jazdia plne funkčné.
pokial nedvíha pozri predsa vag-om ako prvé.
a pozri ci neni len odlomené na ramene cidlo na výšku? na MB W220 bolo odlomené ramienko z toho cidla ani nebolo vidno na pohlad,tak tiež sa nechcel zdvihnut stále bol nazemi
passat B5 1.9tdi
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

prave je problem ze ja nemam Hex can kabel... takze porad musim nekoho otravovat, mam obyc,ale stim to nekomunikuje (wallbash)
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

no hold se to zvednu heverem a prozkoumam cidla a vedeni k mechum...
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
biboG60
Sběrač informací

Příspěvek od biboG60 »

Octava píše:prave je problem ze ja nemam Hex can kabel... takze porad musim nekoho otravovat, mam obyc,ale stim to nekomunikuje (wallbash)
odporučim ti ho zaobstarať si ho radsej.pomože ti to vo vela veciach
passat B5 1.9tdi
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“