zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- namestek000
- Přispěvovatel
Tady jsem jeste take neco nasel. Cituji:
Zdravím.
Mám již 2 roky v provozu vlastní ovládání pro Webasto Thermo Top C. Stále funguje bez problémů, nemá program je analogové.
Je ke ztažení na adrese:
Zdravím.
Mám již 2 roky v provozu vlastní ovládání pro Webasto Thermo Top C. Stále funguje bez problémů, nemá program je analogové.
Je ke ztažení na adrese:
Kód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/7521971/moje-ovladani-bufiku-rar
Jak to potom funguje? Jde mi jen o zcela laickej popis co to vlastně dělá
Kámoš bude kupovat taky nějaký TDI a chce jít do Webasta, tak mi jde o to, jestli mu můžu s klidným svědomím doporučit Thermo Top z T5 s timhle udělátkem 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Ahoj,Marek_A4 píše:cau, tak nejake nove poznatky...po pripojeni origo T5 hodiniek na CAN bufiku je bufik bez chyb, + pripojenie ovalnych webasto hodiniek na W-bus bufiku a ide pekne zapnut bez akychkolvek problemov a dokonca aj z naprogramovaneho casu na hodinkach...tRpaslik píše:Tak pokrocil jste nekdo s CANovym Webastem?
A k tomu UEHFL som zistil, ze ked sa bufik pripoji na CAN auto, tak sa da cez HEX-CAN kabel odblokovat, RJ pridavneho kurenia ( 18 ) prisposobenie ( 10 ) ale neviem presne ktory kanal... a tam treba zadat hodnotu 1 -testovat a ulozit...neviete niekto prosim vas ktory to je kanal..?
nema moznost nekdo tu jednotku pripojit a zkusit odblokovat? Stale mi pise UEHFL, ja nemam moznost kam to pripichnout.
Diky.
Ja mam hotovotRpaslik píše:Tak co pokrocil jste nekdo? Sice je jaro ale az se zima zepta

S funkcí u zablokovaného topeni zatím zkušenost nemám .
to tRpaslík pokud bys to dopravil nejak do Prahy mohl bych to u znamyho mozna pripojit na T5 a zkusit odbloknout.