Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já pořad sám nevím to kolo jak je na fotu ,se začne rozpínat olejem z venku od středu. Myslel jsem že se olej tlačí přez vačku kolem šroubu, jenže ten olej nezanechá nikde stopu kudma se tam dostane.I kdž sundám kolo z vačky,jedině nějaká mikro trhlina? A kdyby z domečku,nebyl by zmaštěný i blok. No už si připadám jakjericho-3 píše:Taky si myslím, že drážka je v tom nevinně, kolikrát stačí gufero posunout , nebo zkrátit pružinku a jelikož je drážka pravidelná , je to v pohodě...Spíš jestli tam nejde olej pod domečkem...
No to sem přesně udělal nevynechal jsem ani to kafe a cígo a po řádném prohřátí zase. A přitom není olej ani v drážce na klínek.yirka píše:píšeš že je všechno od šroubu až po gufero suchý, tak odmasti kolo, a nech to hrkat bez deklu dej kafe cígo až se to ohřeje tak se to někde projeví, tedy snad
vem si lupu a čum na to, asi nemáš tu správnou víru problém zjistit,si bezradný a zmatený, to se prostě stává,Ren'as píše:prně jo a momentálně ne ale porad stejny, už jsem to mněl vícekrát rozdělané, myslíš žeby se to mohlo dostat na venek kola od domku.Ladas píše:měl jsi podmáznutý kraje domku silikonem?
Asi máš pravdu ,udělám další rozborku a zaměřím se i na to ždímaní řemene, sice se nezdál nějak mastný ale jak jsi psal čumím pořád na jedno místo. Zatím díkslovacek.milos píše:vem si lupu abezradný a zmatený, to se prostě stává, čum na to, asi nemáš tu správnou víru problém zjistit,siRen'as píše:prně jo a momentálně ne ale porad stejny, už jsem to mněl vícekrát rozdělané, myslíš žeby se to mohlo dostat na venek kola od domku.Ladas píše:měl jsi podmáznutý kraje domku silikonem?
popíšu ti problém, citroen sachso asi 1.1 litr, bylo prasklé těsnění pod hlavou a olej fakt tekl mezi hlavou a blokem, normálně jsi ho utřel a tekl, diagnostikovali to i v autorizáku a majitel si koupil těsnění pod hlavou a já že měnit,
čumím na to a nějak se mi to nezdálo,
nakonec jsem zjistil že teče gufero ka klice olej teče na řemen, altík nasává olej z řemenu a přes takový deflektor ho flusne přesně mezi hlavu a blok, jednalo se o motor s klimou tak to bylo všechno stížený,
záhraky se dějí ale vysvětlení se vždy najde