nejlepší měnit při každé výměně rozvodů a je klidlubomt píše:Inac je pravda,skoro nikto nemeni na V6 tdi ten filter a potom su motory zasrate od oleje,ale ked sa poctivo meni,tak su suche.
Rozdiel medzdi 2.5TDI V6 AFB a AKN?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravim.
Zaujimalo by ma, ako ma riesene to odvetravanie 2.5 TDI kod BFC. V ELSE totiz pisu:
"Tlak v klikové skříni: kontrola (motory V6 TDI AFB, AKN)
Tlak v klikové skříni je nutné kontrolovat každých 60.000 km nebo při netěsnosti oleje."
Cize logicky mi z toho vychadza, ze problem tlakovania klukovej skrine v pripade zaneseneho filtra odvetrania plati len pre AFB a AKN. A co v pripade BFC??
Zaujimalo by ma, ako ma riesene to odvetravanie 2.5 TDI kod BFC. V ELSE totiz pisu:
"Tlak v klikové skříni: kontrola (motory V6 TDI AFB, AKN)
Tlak v klikové skříni je nutné kontrolovat každých 60.000 km nebo při netěsnosti oleje."
Cize logicky mi z toho vychadza, ze problem tlakovania klukovej skrine v pripade zaneseneho filtra odvetrania plati len pre AFB a AKN. A co v pripade BFC??
Audi A6 Avant 2002, 2.5 TDI BFC 120kW (163ps)
motor AKN 2001
Čawté som tu nový,mám motor Akn,celkom dobre autíčko,len mi už počuť ľavú vacku,caka má výmena,dosť to mlati auto má dosť ostrý zvuk,mozeto byť aj tou vackou?či môže byť niečo vypadane?Zmení sa niečo po výmene?Vďaka
To ti ríkam já AKN plast od roku konec 99!Borci u vw vetšinou videli 2.5 tak na obrázku .....tosr píše:A to ti řekl kdo že AKN má plastový bezůdržbový filtr, já jsem byl u VW a tam borec říkal že má plstěný nebo papírový a cenovka byla asi 1800 kč
Naposledy upravil(a) satas dne 04 úno 2013, 10:26, celkem upraveno 1 x.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Re: motor AKN 2001
Udělat hydra zadržovací ventily,kouknout na vačky,a vahadla na vydření.pepo84 píše:Čawté som tu nový,mám motor Akn,celkom dobre autíčko,len mi už počuť ľavú vacku,caka má výmena,dosť to mlati auto má dosť ostrý zvuk,mozeto byť aj tou vackou?či môže byť niečo vypadane?Zmení sa niečo po výmene?Vďaka
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322