Nastavení rozvodů u PD pomocí VAG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- baloo_baloo
- Nováček
Prosím o kontrolu
Prosím o kontrolu, zda-li je někde něco špatně, tedy je mi jasné, že ty rozvody budu muset seštelovat.
Jinak mám Octavia II 1.9TDI, 77KW, BXE

Předem díky.
Jinak mám Octavia II 1.9TDI, 77KW, BXE

Předem díky.
Škoda Octavia Combi II 1.9TDI, 77kW zatím
- baloo_baloo
- Nováček
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Zdravim Vas. Vedel by mi niekto poradit / pozriet sa na nalogovane hodnoty v kanaloch 13 a 23 (po pravde poriadne ani neviem co tieto hodnoty urcuju)
Mam namerany aj kanal 4 (rozvod je akurat pred vymenou)
Len ma celkom zaujimaju tie rozdielne hodnoty. Ma to za pricinu nieco zle, je potrebne to nejako skorigovat?
Za kazdy postreh a radu dakujem.

Mam namerany aj kanal 4 (rozvod je akurat pred vymenou)
Len ma celkom zaujimaju tie rozdielne hodnoty. Ma to za pricinu nieco zle, je potrebne to nejako skorigovat?
Za kazdy postreh a radu dakujem.

-
- Přispěvovatel
Co vim tak hodnoty ve 13ce máš oukey, 4ku bych neřešil, když jdeš měnit rozvody, pak si to seřídíš a 23ka nvm, též by mě ale zajímalo
. Jinak kluci dnes jsem nastavil synchronizaci na 0, respektive občas tam skočí -0,6 ale většinu času je tam 0. Zdá se mi že se motor trochu ztišil a uplně jinak ,,smrdí,, než před tim, když tam bylo +0,6 - +1,1, je to možný? a občas se mi maličko zhoupnou otáčky dolu. Co vy na to?

3BG 2.8V6 4motion
no neviem ci sa tu este dopatrame konkretnych odpovedi nakolko tu uz vela prispievatelov asi nie je 
Ale mam informaciu z prvej ruky ze tieto hodnoty znamenaju nasledovne:
"ve 13ce rovnoměrnost chodu, rozdíly pro jednotlivý válce paliva v mg od jmenovité hodnoty,
ve 23 je to čas v ms"
uz len konkretne zistit ake hodnoty su v tolerancii a ako sa to da skorigovat k lepsiemu chodu ..

Ale mam informaciu z prvej ruky ze tieto hodnoty znamenaju nasledovne:
"ve 13ce rovnoměrnost chodu, rozdíly pro jednotlivý válce paliva v mg od jmenovité hodnoty,
ve 23 je to čas v ms"
uz len konkretne zistit ake hodnoty su v tolerancii a ako sa to da skorigovat k lepsiemu chodu ..