Vie mi niekto povedať ako majú byť prepojené vstupy a výstupy na hw napr k-in s k-out a l-in s l-out pri jednotlivých vozidlách ,prepája sa to ručne alebo to má niekto automaticky alebo je to priamo na konektore koncovky do auta? Možno sa pýtam blbosť ,ale len pre istotu.Ja mám uniscan len robený takže preto,felicia ide ok ale mam robiť fiat mareu a už som si neistý ako to má byť zapojené.
rado-st píše:A keď mi po stlačení F10 vypíše len číslo chyby? Kde ju mám hľadať?
To asi bohužel nebude dohledatelný. Nejedná se totiž ani o Pxxxx kódy, takže asi těžko radit. Ve svý době jsem to řešil vyčtením závad jinou diagnostikou případně hledal problém prostřednictvím naměřených dat a projevu závady.
V českej verzii visa som objavil VIS.exe a čiastočne aj spustil .Neviete mi povedať čo to je a načo to je? Pripadalo mi to ako meranie emisii.Neviem pod akým os to funguje.
Vie mi niekto poradiť čo znamená v uniscane hláška "rpm/cam signal synchro" podľa mňa to bude niečo so snímačmi otáčok kľukovky a vačky.Renault scenic dci r.2001 Otáčky kľukovky ukazuje
Stisk klávesy F10 nenapoví? Může to být chyba DF195 - soulad signálu snímače otáček na klice/vačce. Příčin může být více (chybějící napájení snímače, chybějící signál některého ze snímače, špatná synchronizace,..)