To jsi byl hodně slušnejslovacek.milos píše:já bych řekl že parkovat v kopci 40 stupňů není vůbec normální

Moderátoři: šulda, Moderátoři
V motoru jsou písty,ty jsou ve válcích, spojeny ojnicemi s klikovou prdelí , která se otáčí.Ne,teď vážně,důkladně utěsni spalovací prostor vhodným přípravkem,dnes už jich je na trhu dostatek.wiglegummi píše:kua chalani nevím jestli to byloo 40 nebo 20 ale prostě to byl kopec a neparkoval jsem ale stál jsem před přejezdem a čekal až projede vlak, myslíte že by to mohla bejt spojka?
Může být,vibruje páka která se dotýká vyp.ložiska a to se dotýká přítlačáku.Píšu to tak proto že vibrovat může i křivej přítlačák jednohmoty.Pokud máš dvouhm. a nic jinýho to nedělá tak ti korektně oznamuje že už se loučí.mr.freezer píše:nazdar.. nejdem zakladat novu temu... toto sa mi celkom hodi... ked vytlacam spojku tak mi do nej kope... proste celou cestou citim ako nieco kope do spojkoveho pedalu.. bude to dvojhmota?? diky moc..
Nedal jsem tamwiglegummi píše:hele já vím jak vypadá motor ze vnitř, jinak nechápu co má můj problém společného s těsností spalovacího, sacího systému?
Motor byl vypnutý a já brzdil jenom přez jedničku bez ručky, a auto sem taam cuklo dozadu skopce jako by mi to přeskakovalo
Psal jsem "kdyby byly",jinak bych řekl že v tak prudkým kopci jak ty popisuješ se není čemu divit.Jestli máš pocit že je to spojka tak navštiv někoho jistějšího,já bych řekl že by to spíš klouzalo na pětku plnej.wiglegummi píše:vživotě to nedělalo a až ted jak spojka zabírá až u samého vrchu, myslíš jako že tlaky ve válcích jsou v háji?
Takže Sachs prodává čínské spojky , na které jen vytiskne své logo????mr.freezer píše:znamy, co robi obchodneho zastupcu pre slovensku retaz obchodov s dielmy.. bol na rokovani v SACHS... doniesli im ukazat cinske spojky... cely komplet... v sachse to odskusal a pustili na pas... iba na to vyrazaju logo a pustaju to do predaju... tak aby ste boli v obraze... a nie je to ze "jedna tetka povedala"... mam to s prvej ruky...