Dneska jsem objednával do TDi VARTA BLUE dynamic 12V/74ah/680a, a rozměry sedí podlé té staré takže ok a na netu se nechá sehnat za 2100Kč i s dopravou do druhého dne.Alkantpan píše:Dneska koupim novou baterii. Aktualne tam mam Akumu 80 Ah/680A, dival jsem se do autokelly, tam maji v nabidce Vartu Blue dynamic 80Ah/740A cena 3106Kč.slovacek.milos píše:dej prostě druhou baterku v utě kde stojí altík balík je plno řj a eletroniky bych měl max čtyři roky baterku,
Originalni baterie je 315 x 175 x 190mm(vyska)
Varta je 315 x 175 x 175mm(vyska)
Bude vadit, ze je baterka nizsi? Vim ze ji tam dostanu, ale je nad ni elektronika, tak jestli neni nutnosti dodrzet vysku 190 mm aby ta elektronika mela oporu o autobaterii.
Jeste je tam alternativou Starline Baterka 74Ah/680A za 2300Kč, rozmeru 278 x 175 x 190. Ale nevim, zda pro TDi 74Ah staci...?
Pískání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bugi
Tak tam mám novou vartu, ale pískání jsem se nezbavil.slovacek.milos píše:dej prostě druhou baterku v utě kde stojí altík balík je plno řj a eletroniky bych měl max čtyři roky baterku,

Dneska jsem si všiml, že když razantněji přibrzdím na semaforu, tak jak se auto zastaví a pak na tlumičích zhoupne zpět, tak to na moment ustane a hned opět začne.
-
- Aktivista
Uvidime po dovo, ted uz stejne nic nevymyslimslovacek.milos píše:třeba ti píská vlnovec když se při změně polohy motoru změní i pískání
pískání vlnovce je krásně vidět když se ostříká sprejem na CO2 v té mlhovině je krásně vidět nik vzduchu

CO2 sprej nemam, ale nejaky nehorlavy bych najit mohl, tak po dovo kouknu. Kdyby to byl vlnovec, jde s nim delat neco mimo to ho rovnou vymenit?
-
- Aktivista
Když jsem se díval na ceny těch vlnovců, je to v stokorunach, tak neni co resit, zbytecna moje otazka. Cekal jsem puvodne cenu v tisicich...
Silikonovy olej najdu
Silikonovy olej najdu
Naposledy upravil(a) Alkantpan dne 01 črc 2011, 06:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista