Pískání

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

BugiJČ
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od BugiJČ »

Alkantpan píše:
slovacek.milos píše:dej prostě druhou baterku v utě kde stojí altík balík je plno řj a eletroniky bych měl max čtyři roky baterku, ;)
Dneska koupim novou baterii. Aktualne tam mam Akumu 80 Ah/680A, dival jsem se do autokelly, tam maji v nabidce Vartu Blue dynamic 80Ah/740A cena 3106Kč.
Originalni baterie je 315 x 175 x 190mm(vyska)
Varta je 315 x 175 x 175mm(vyska)

Bude vadit, ze je baterka nizsi? Vim ze ji tam dostanu, ale je nad ni elektronika, tak jestli neni nutnosti dodrzet vysku 190 mm aby ta elektronika mela oporu o autobaterii.

Jeste je tam alternativou Starline Baterka 74Ah/680A za 2300Kč, rozmeru 278 x 175 x 190. Ale nevim, zda pro TDi 74Ah staci...?
Dneska jsem objednával do TDi VARTA BLUE dynamic 12V/74ah/680a, a rozměry sedí podlé té staré takže ok a na netu se nechá sehnat za 2100Kč i s dopravou do druhého dne.
Bugi
Alkantpan
Přispěvovatel

Příspěvek od Alkantpan »

BugiJČ píše: Dneska jsem objednával do TDi VARTA BLUE dynamic 12V/74ah/680a, a rozměry sedí podlé té staré takže ok a na netu se nechá sehnat za 2100Kč i s dopravou do druhého dne.

Tak dej odkaz, kde ji maji skladem. Diky.
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Alkantpan píše:
BugiJČ píše: Dneska jsem objednával do TDi VARTA BLUE dynamic 12V/74ah/680a, a rozměry sedí podlé té staré takže ok a na netu se nechá sehnat za 2100Kč i s dopravou do druhého dne.

Tak dej odkaz, kde ji maji skladem. Diky.
Máš to v SZ
Bugi
Alkantpan
Přispěvovatel

Příspěvek od Alkantpan »

slovacek.milos píše:dej prostě druhou baterku v utě kde stojí altík balík je plno řj a eletroniky bych měl max čtyři roky baterku, ;)
Tak tam mám novou vartu, ale pískání jsem se nezbavil. (wallbash) Asi to bude tou volnoběžkou. Anebo ten zvuk generuje uplne neco jineho. Takze po dovolene do servisu, ještě to musí vydržet těch 1500 km...

Dneska jsem si všiml, že když razantněji přibrzdím na semaforu, tak jak se auto zastaví a pak na tlumičích zhoupne zpět, tak to na moment ustane a hned opět začne.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

třeba ti píská vlnovec když se při změně polohy motoru změní i pískání

pískání vlnovce je krásně vidět když se ostříká sprejem na CO2 v té mlhovině je krásně vidět nik vzduchu ;)
Alkantpan
Přispěvovatel

Příspěvek od Alkantpan »

slovacek.milos píše:třeba ti píská vlnovec když se při změně polohy motoru změní i pískání

pískání vlnovce je krásně vidět když se ostříká sprejem na CO2 v té mlhovině je krásně vidět nik vzduchu ;)
Uvidime po dovo, ted uz stejne nic nevymyslim :)
CO2 sprej nemam, ale nejaky nehorlavy bych najit mohl, tak po dovo kouknu. Kdyby to byl vlnovec, jde s nim delat neco mimo to ho rovnou vymenit?
slovacek.milos
Aktivista

ještě silionový sprej dělá hezkou mlhu, vlnovec jedině vyměnit hlavně pořádný ne obyčejný dráták ;)
Alkantpan
Přispěvovatel

Příspěvek od Alkantpan »

Když jsem se díval na ceny těch vlnovců, je to v stokorunach, tak neni co resit, zbytecna moje otazka. Cekal jsem puvodne cenu v tisicich...

Silikonovy olej najdu
Naposledy upravil(a) Alkantpan dne 01 črc 2011, 06:57, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Alkantpan"]

rozumný je tuším za 8OO a někdo ti ho musí uřezat a převařit,
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“