roztrhnute rozvody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
tuner
- Aktivista
Pokud vubec ten motor za tu cenu sezenes, a tyhle penize do nej stejne vrazis minus tesneni pod hlavy a srouby 200€. A klidne ten motor muze mit vydreny vacky takze na tom budes podstatne hur. Nechapu lidi co si koupi auto a pak nemaji ani na zakl. udrzbu.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Je to tak, ale je trochu chyba, že již se to bere jako část běžné údržby...Tohle by neměly být banány, ale ostuda továrny..Čím vyšší třída a dražší vůz, tím má jít ruku v ruce i vyšší kvalita a spolehlivost../samozřejmě ty banány mají být dražší náplně, práce v servisu z důvodu větší náročnosti oprav , dražší díly,apod./Každých 100000 km měnit vačky bych odpustil Dacii , ale nafoukanému koncernu ne.. Ale asi jsem naivka..Každý, kterého znám a vlastnil tento motor byl velice zklamán... 
nepropadat panice...
-
tuner
- Aktivista
Vacky nemusis ty muzou vydrzet podstatne dyl. Menit jen rozv.remeny, kladky, napinaky coz je zaklad, cena kolem 20 a to dat nikdo nechce. Obcas dle potreby vahadla a hydra. olej kazdych 10t.km kazdej to radeji proda nez aby investoval do udrzby
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
-
jear ewing
- Přispěvovatel
OT
Podle mě to nemá cenu opravovat-rozprodat na díly..
A6 2.5 TDI V6 se dá koupit už kolem 70.000,-Kč - opravovat to je finančně nevýhodné
http://www.sauto.cz/inzerce/?sorting.or ... .fulltext=
Podle mě to nemá cenu opravovat-rozprodat na díly..
A6 2.5 TDI V6 se dá koupit už kolem 70.000,-Kč - opravovat to je finančně nevýhodné
http://www.sauto.cz/inzerce/?sorting.or ... .fulltext=
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!