přisávání vody

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Stewa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Stewa »

slovacek.milos píše:jsem asi blázen, motor hulil teplý, smrděl štiplavý jak z avie, modrý dým pořád sem tam střelba a černý, pokud šels pod podlahy tak černý hrubě a pak pořád modrý, ale moc,

prolil jsem do sání ty tři litry a přetalo to nehulí nic, sešlápneš plný vyletí trocha černého kouře a pak můžeš mít nos u výfuku nic nehulí,

na podzim bude STK tak podám zprávu
Tak to si spíše pročistil motor. Voda při vysokých teplotách funguje jako parní čistič a uvolňuje usazené nečistoty. viz http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=9&t=2963

Já to dělal loni s odpojeným výfukem a s kouřem šla ven i hnusná černá voda.
Mercedes-Benz W210 300D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

stewa přisávání vody to vám dávno že to stojí za hovno se na netu dočteš, mě to chytlo před čtrnácti dny a fachší to,

shoda náhod byl ten šestivál a vyšlo to ;)
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

slovacek.milos
Aktivista

já si našel dalšího blázna má změřeny průměrné spotřeby s feldou kombi na sajrajty i naftu, prázdný plný, jezdí praha každý týden, tak uvidídíme jak mu to pujde, ;)
JNCM
Přispěvovatel

Příspěvek od JNCM »

JNCM
Přispěvovatel

Příspěvek od JNCM »

slovacek.milos
Aktivista

hezký patent ale to přisávání vody je uršitě ještě daleko starší, než patent z roku 91 i s nějakým okysličovadlem,

těmi tématy vodík a voda bych chtělpřijít asi k tomu že pokud si někdo nechá namontovat zařízeníá za tisíce na výrobu vodíku a sníží spotřebu třeba z 6 na pět tak to přisívíní vody a agresivních kapalin nestojí nic a má stejný efekt ;)
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

Ted me napadlo..proc slozite prisavat vodu, kdyz jde jednoduseji prisavat vodni paru...co vy na to?
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

deflector píše:Ted me napadlo..proc slozite prisavat vodu, kdyz jde jednoduseji prisavat vodni paru...co vy na to?
Není špatnej nápad, zapojit zvlhčovač vzduchu na baterku, vývod za vzduchovej filtr

Obrázek
Mercedes-Benz W210 300D
slovacek.milos
Aktivista

deflector píše:Ted me napadlo..proc slozite prisavat vodu, kdyz jde jednoduseji prisavat vodni paru...co vy na to?
nápad je hezký,

mi třeba napadlo skočit z měsíce na zeměkouli ;)
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

Mildo, ty si zase vtipalek...rozhodne je to lepsi nez spekulovat, cim to tam nadavkovat a rozhodne je para jemnejsi, nez kapicky vody, ikdyz jemne rozptylene...
slovacek.milos
Aktivista

deflector píše:Mildo, ty si zase vtipalek...rozhodne je to lepsi nez spekulovat, cim to tam nadavkovat a rozhodne je para jemnejsi, nez kapicky vody, ikdyz jemne rozptylene...
nevtipkuju přisávám vodu a jezdím, nápady a spekulování jsou mnohdy k ničemu,

tak to udělej taky

kávovar si koupíš na 12V a přisávej páru a pak napiš jak ti to fachá, pokud nejsi finančně vybavený napiš kde koupit kávovar ve strážnici na 12V a já ti ho koupím a pošlu ;)
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

slovacek.milos píše:
deflector píše:Mildo, ty si zase vtipalek...rozhodne je to lepsi nez spekulovat, cim to tam nadavkovat a rozhodne je para jemnejsi, nez kapicky vody, ikdyz jemne rozptylene...
nevtipkuju přisávám vodu a jezdím, nápady a spekulování jsou mnohdy k ničemu,

tak to udělej taky

kávovar si koupíš na 12V a přisávej páru a pak napiš jak ti to fachá, pokud nejsi finančně vybavený napiš kde koupit kávovar ve strážnici na 12V a já ti ho koupím a pošlu ;)
Kávovar je blbost, na odpaření vody spotřebuje obrovské množství energie oproti ionizátoru vzduchu. Ten navíc poskytuje chladnou páru a dá se regulovat.
Mám tady jeden na 230V, ale problém je v autě - za vzduchovým filtrem začíná sání do každého válce a není jak ten vzduch rozdělit. Možná jen vyndat vzduchovej filtr :-) Jo a samozřejmě existují měniče 12V -> 230V ;-)
Mercedes-Benz W210 300D
slovacek.milos
Aktivista

když v autě zapneš světla něco kolem 15O W a označit to za spotřebu obrovského množství energie je asi blbost ne :?

http://eshop.autotruck.cz/autotruck/esh ... E-KAVOVARY

jestli použiješ zvhlčovač, vysokotaký vstřik, kávovar, nebo cokoliv jiného jde o to něco udělat zkusit a napsat,

jízdu na sajrajty to určitě obohatí, ;)
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

slovacek.milos píše:když v autě zapneš světla něco kolem 15O W a označit to za spotřebu obrovského množství energie je asi blbost ne :?

http://eshop.autotruck.cz/autotruck/esh ... E-KAVOVARY

jestli použiješ zvhlčovač, vysokotaký vstřik, kávovar, nebo cokoliv jiného jde o to něco udělat zkusit a napsat,

jízdu na sajrajty to určitě obohatí, ;)
Tak ten ionizátor co tu mám zvládne "vypařit" 3l destilky za 5hodin při spotřebě 38W. A to funí o 106 studenou páru který když se chceš nadechnout, chytne tě pocit že se topíš :-D
Já to nemám kam napojit, ze vzduchovýho filtru mě jde rovnou 5x sání do válců. Kdyby to chtěl někdo v Brně zkusit, a má měnič na 230V, rád mu ho zapůjčím ;-)
Mercedes-Benz W210 300D
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“