slovacek.milos píše:jsem asi blázen, motor hulil teplý, smrděl štiplavý jak z avie, modrý dým pořád sem tam střelba a černý, pokud šels pod podlahy tak černý hrubě a pak pořád modrý, ale moc,
prolil jsem do sání ty tři litry a přetalo to nehulí nic, sešlápneš plný vyletí trocha černého kouře a pak můžeš mít nos u výfuku nic nehulí,
já si našel dalšího blázna má změřeny průměrné spotřeby s feldou kombi na sajrajty i naftu, prázdný plný, jezdí praha každý týden, tak uvidídíme jak mu to pujde,
hezký patent ale to přisávání vody je uršitě ještě daleko starší, než patent z roku 91 i s nějakým okysličovadlem,
těmi tématy vodík a voda bych chtělpřijít asi k tomu že pokud si někdo nechá namontovat zařízeníá za tisíce na výrobu vodíku a sníží spotřebu třeba z 6 na pět tak to přisívíní vody a agresivních kapalin nestojí nic a má stejný efekt
Mildo, ty si zase vtipalek...rozhodne je to lepsi nez spekulovat, cim to tam nadavkovat a rozhodne je para jemnejsi, nez kapicky vody, ikdyz jemne rozptylene...
deflector píše:Mildo, ty si zase vtipalek...rozhodne je to lepsi nez spekulovat, cim to tam nadavkovat a rozhodne je para jemnejsi, nez kapicky vody, ikdyz jemne rozptylene...
nevtipkuju přisávám vodu a jezdím, nápady a spekulování jsou mnohdy k ničemu,
tak to udělej taky
kávovar si koupíš na 12V a přisávej páru a pak napiš jak ti to fachá, pokud nejsi finančně vybavený napiš kde koupit kávovar ve strážnici na 12V a já ti ho koupím a pošlu
deflector píše:Mildo, ty si zase vtipalek...rozhodne je to lepsi nez spekulovat, cim to tam nadavkovat a rozhodne je para jemnejsi, nez kapicky vody, ikdyz jemne rozptylene...
nevtipkuju přisávám vodu a jezdím, nápady a spekulování jsou mnohdy k ničemu,
tak to udělej taky
kávovar si koupíš na 12V a přisávej páru a pak napiš jak ti to fachá, pokud nejsi finančně vybavený napiš kde koupit kávovar ve strážnici na 12V a já ti ho koupím a pošlu
Kávovar je blbost, na odpaření vody spotřebuje obrovské množství energie oproti ionizátoru vzduchu. Ten navíc poskytuje chladnou páru a dá se regulovat.
Mám tady jeden na 230V, ale problém je v autě - za vzduchovým filtrem začíná sání do každého válce a není jak ten vzduch rozdělit. Možná jen vyndat vzduchovej filtr Jo a samozřejmě existují měniče 12V -> 230V
jestli použiješ zvhlčovač, vysokotaký vstřik, kávovar, nebo cokoliv jiného jde o to něco udělat zkusit a napsat,
jízdu na sajrajty to určitě obohatí,
Tak ten ionizátor co tu mám zvládne "vypařit" 3l destilky za 5hodin při spotřebě 38W. A to funí o 106 studenou páru který když se chceš nadechnout, chytne tě pocit že se topíš
Já to nemám kam napojit, ze vzduchovýho filtru mě jde rovnou 5x sání do válců. Kdyby to chtěl někdo v Brně zkusit, a má měnič na 230V, rád mu ho zapůjčím