motohodiny servorizeni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
motohodiny servorizeni
nevite jak prepocitam priblizne na km, jedna se o dvojkovou fabii 1.4TDI
a servo ukazuje 845motohodin
jaky je priblizny pocet km?
a servo ukazuje 845motohodin
jaky je priblizny pocet km?
Pokud se nepletu, tak se to řeší odhadem průměrní rychlosti. Takže řekněme, že průměrná rychlost byla například 60 km/h, tak si počet motohodin vynásob touto rychlostí a vyjde ti celkový nájezd.
Problém je v tom, že odhadnout, jaká je dlouhodobá průměrná rychlost u kupovaného vozu je prakticky nemožné. Někdo bude drandit furt po městě s průměrnou rychlostí řekněme 30 km/h a někdo zas samý dálnice či meziměsto s průměrnou rychlost 80 km/h...
Problém je v tom, že odhadnout, jaká je dlouhodobá průměrná rychlost u kupovaného vozu je prakticky nemožné. Někdo bude drandit furt po městě s průměrnou rychlostí řekněme 30 km/h a někdo zas samý dálnice či meziměsto s průměrnou rychlost 80 km/h...
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
-
- Aktivista
- bds
- Přispěvovatel
Myslím, že jako průměr se u německejch aut, co jezdí v kombinovaném režimu město/dálnice uvádí 60 kilometrů na jednu motohodinu - takže dlouhodobý rychlostní průměr 60km/h.
Já v tom režimu jezdím též už 150t km a na celkových 270t km to vychází vcelku přesně na těch 60.
Servo mám podle motohodin původní (TRW), tak nevím, zda bych třeba neměl šetřit na nový??
Já v tom režimu jezdím též už 150t km a na celkových 270t km to vychází vcelku přesně na těch 60.
Servo mám podle motohodin původní (TRW), tak nevím, zda bych třeba neměl šetřit na nový??