Climatronic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak toto som mal 3 dni dozadu aj ja. Najprv ze mam vymenit kompresor,potom zistili este pred vymenou predraty kabel do viskospojky,oprava, kompresor uz OK ale po chvili sa stale vypinal,tak nakoniec vymena maleho vetraka a uz klimujem ostosestKily83 píše:Tak jsem to dneska ráno ještě kontroloval a ten malej větrák se netočí když klimu zapnu.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ten ventilátor koupíš novej za cca 1500,-kč
Výměna se obejde bez demontáže předku a to i na 2.5tdi...jen je třeba letovat
Za 20minut nemáš co dělat. Pokud si s tim chceš pohrát, ty uhlíky jdou přehodit...pokud to děláš sobě, tak to snad i stojí zato.
Jinak bych se tim nezabejval
Ještě než ho demontuješ, uvolni si u ventilátoru kus kabelu a píchni do drátů 12V at máš jistotu a nevyndaváš ho zbytečně. Ale vetšinou je problém v uhlíkach.
Výměna se obejde bez demontáže předku a to i na 2.5tdi...jen je třeba letovat

Za 20minut nemáš co dělat. Pokud si s tim chceš pohrát, ty uhlíky jdou přehodit...pokud to děláš sobě, tak to snad i stojí zato.
Jinak bych se tim nezabejval

Ještě než ho demontuješ, uvolni si u ventilátoru kus kabelu a píchni do drátů 12V at máš jistotu a nevyndaváš ho zbytečně. Ale vetšinou je problém v uhlíkach.
***VAG,PSA,Renault***
ahojte, dnes mi prestala fungovať klíma, vag vypísal túto chybu:

zistil som, keď sa mi začalo prehrievať auto a klíma začala dovnútra púšťať teplý vzduch. Ventilátor som pozeral, netočil sa ani po vypnutí a ani po zapnutí klímy. Viete mi niekto potvrdiť, je to skutočne ventilátor? Momentálne bude auto ešte 2 týždne v chorvátsku, preto neviem, či to mám nechať vymeniť na tutovku tu, alebo čakať až pokiaľ prídem domov...
Ďakujem za každú radu. BTW klíma je naplnená

zistil som, keď sa mi začalo prehrievať auto a klíma začala dovnútra púšťať teplý vzduch. Ventilátor som pozeral, netočil sa ani po vypnutí a ani po zapnutí klímy. Viete mi niekto potvrdiť, je to skutočne ventilátor? Momentálne bude auto ešte 2 týždne v chorvátsku, preto neviem, či to mám nechať vymeniť na tutovku tu, alebo čakať až pokiaľ prídem domov...
Ďakujem za každú radu. BTW klíma je naplnená
kdyz uz tu tohle tema je tak sem taky prihodim muj problem nekdo mi rikal ze je to tim ze klimu nemam naplnenou tak budu rad za kazdou radu, tady je to co mi vyhodil VAG díky za odpovědi
1 Nalezeny chyby:
01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71)
35-10 - - - Sporadicky
Ovládací motor tlakové klapky (V71)
1 Nalezeny chyby:
01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71)
35-10 - - - Sporadicky
Ovládací motor tlakové klapky (V71)
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba