Když jedu, tak moc nepozoruju nějakej problém, ale jakmile dám neutrál a zastavím, auto se začne strašně chvět... a když zapnu klimatizaci, tak to někdy přestane... a někdy taky ne... PROSÍM POMOCT!!!
VW Passat 1.9 BXE škube na volnoběh, prosím pomoc!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat 1.9 BXE škube na volnoběh, prosím pomoc!!!!
Ahoj všichni. Když se auto zahřeje, začne hodně škubat na volnoběh... Jakoby se chvěje... Na autě mi odešel motor a tak jsem sehnal nový i s převodovkou a turbem, najeto má mít něco kolem 30ti tisíc... VAGinu mám, ale nevim co a jak měřit... prosím poradtě!!! Předem děkuji za jakékoliv názory.
Když jedu, tak moc nepozoruju nějakej problém, ale jakmile dám neutrál a zastavím, auto se začne strašně chvět... a když zapnu klimatizaci, tak to někdy přestane... a někdy taky ne... PROSÍM POMOCT!!!
-
slovacek.milos
- Aktivista
asi se ti hádá volnoběh,
vagem řj motoru blok měřených hodnot najdi si vstřikované množství, motor zahřej,
pak mírně povol nastavovač na čerpadle nastartuj zapamatuj si volnoběžnou dývku a poklepem po chloupkách posunuj nastavovač až bude volnoběh OK
někdy to chce přidat jindy ubrat přitom pod oknem zjistíš že si v normě
vagem řj motoru blok měřených hodnot najdi si vstřikované množství, motor zahřej,
pak mírně povol nastavovač na čerpadle nastartuj zapamatuj si volnoběžnou dývku a poklepem po chloupkách posunuj nastavovač až bude volnoběh OK
někdy to chce přidat jindy ubrat přitom pod oknem zjistíš že si v normě
-
Spectre868
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
zatím nijak, já měl vstřiky KO že byly dlouhé starty, čerpadlo v chomutově, snímač otáček, regulátory tlaku, filtr, ko čerpadlo v nádrži, třepání motoru na volnoběh byla dvouhmota, docházela nafta a ukazatel ukazoval půlku nádrže,roman1648 píše:V pohodě![]()
a na CR to ladíš jak ten volnoběh?
víc jsem toho zatím nedělal, diagnoistiku a servis dílů mám domakaný na všechny značky
-
slovacek.milos
- Aktivista