Audi - poškozený nalepovací VIN štítek

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

pro čechy a poláky jsou jiný pravidla zvykej si miloši jednotná pravidla a rovnost!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
martinsidlo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od martinsidlo »

patrik.kloucek píše:
martinsidlo píše:Nalepovací štítek s VIN není pro STK směrodatný,VIN je vyražený. Vy myslíte ten na krytu rozvodů?
no tak to by jsi se divil......zkus si dovezt z nemecka opela trefenyho na bok a se znicenym stitkem.Bud si jistej ze ho neprihlasis....(legalne)
Při přihlašovaní z dovozu tam musí být samozdřejmě,ale o tom zde není řeč.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Tak průser štítky už nikdy nebudou dnes jsem po opětovné urgenci objednávky dostal zprávu že pro ČR se dodávají štítky pouze na škodovku takže jestliže má někdo poškozený nalepovací vin štítek musí nejdřív na magistrát potom na import a pak mu sdělí ať si je nechá udělat u nějaký reklamní agentůry tento stát je tedy rájem úředníků co vymýšlí kraviny mimo řečí mi bylo sděleno že pokud by to bylo na Audi nebo Vw co je hlášené třeba v De nejni v tom problém štítek objednat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

hanba plut miloš ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Exoti, miliardy tečou do kanálu a jeden štítek je problém :roll:
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

to řešení s magistrátem a importérem a reklamkou je mazec. Nechápu pro č to nejde objednat jako díl jak to šlo dříve. Stačí nešikovně umývat motor wapkou a nálepka je K.O.
TDi
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

pokud v tom lítáš pořešíš po svém nějakého troubu z audiny k tomu nepotřebuješ ;)

možná jsem to už psal před pír lety problém na technické s feldou nebyl tam štítek, zajel jsem do škodovky a že jo ale nebude na něm nic napsíno, že to musím nějak doladit, štítek cca 5O korun,

přijel jsem domů odsekl štítek z feldy co byla na náhradní díly přinýtoval a leta je to OK,

borec skontroluje vin na podběhu štítek vidí :o a oboustraná spokojenost :)
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

Delal jsem ho na passatu B4 je z al černě lakovaný,odnejtoval z jiný na lístek napsal správný vin odnesl do reklamky za týden byl hotov za 300.Nalepil na kus plechu a hurá na evidenčku.Bez něj to nešlo :-)
picus jako Píčus
borask
Sběrač informací

Příspěvek od borask »

David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

další technická se blíží, máte někdo nové zkušenosti s chybějícím štítkem VIN? Jak to vyřešit?
TDi
81
Přispěvovatel

Příspěvek od 81 »

Vyfoť si ho ve stejné Audině aby jsi měl stejnou homologaci atd a nech si udělat nálepku někde jak už bylo řečeno v reklamce. Nalep ho tam a máš klid. Jinak to tu bohužel nejde, jiná cesta není!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“