Audi - poškozený nalepovací VIN štítek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pro čechy a poláky jsou jiný pravidla zvykej si miloši jednotná pravidla a rovnost!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- martinsidlo
- Aktivista
Při přihlašovaní z dovozu tam musí být samozdřejmě,ale o tom zde není řeč.patrik.kloucek píše:no tak to by jsi se divil......zkus si dovezt z nemecka opela trefenyho na bok a se znicenym stitkem.Bud si jistej ze ho neprihlasis....(legalne)martinsidlo píše:Nalepovací štítek s VIN není pro STK směrodatný,VIN je vyražený. Vy myslíte ten na krytu rozvodů?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Tak průser štítky už nikdy nebudou dnes jsem po opětovné urgenci objednávky dostal zprávu že pro ČR se dodávají štítky pouze na škodovku takže jestliže má někdo poškozený nalepovací vin štítek musí nejdřív na magistrát potom na import a pak mu sdělí ať si je nechá udělat u nějaký reklamní agentůry tento stát je tedy rájem úředníků co vymýšlí kraviny mimo řečí mi bylo sděleno že pokud by to bylo na Audi nebo Vw co je hlášené třeba v De nejni v tom problém štítek objednat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
-
- Aktivista
pokud v tom lítáš pořešíš po svém nějakého troubu z audiny k tomu nepotřebuješ
možná jsem to už psal před pír lety problém na technické s feldou nebyl tam štítek, zajel jsem do škodovky a že jo ale nebude na něm nic napsíno, že to musím nějak doladit, štítek cca 5O korun,
přijel jsem domů odsekl štítek z feldy co byla na náhradní díly přinýtoval a leta je to OK,
borec skontroluje vin na podběhu štítek vidí
a oboustraná spokojenost 

možná jsem to už psal před pír lety problém na technické s feldou nebyl tam štítek, zajel jsem do škodovky a že jo ale nebude na něm nic napsíno, že to musím nějak doladit, štítek cca 5O korun,
přijel jsem domů odsekl štítek z feldy co byla na náhradní díly přinýtoval a leta je to OK,
borec skontroluje vin na podběhu štítek vidí